Omringet

2.2K 55 0
                                    

HVORDAN ER DER KOMMET EN FEST!!! Cameron foreslår "Det var sikkert Nash, Shawn og Jack som inviterede halvdelen af skolen..." Og Matt kommentere "Festen ser fed ud, bare chill Olivia..."

Jeg stiller mig op på spisebordet og råber "ALLE SAMMEN, SKRUB UD!!! NU!!!" Jeg skulle lige til at gå ned fra bordet, men råber "UNDTAGEN SHAWN, NASH OG JACK!" Jeg så at Matthew og Cameron skulle til at gå, jeg rev dem i deres tøj, og sagde "ÅHHH i kan tro nej... I SKAL ALLE SAMMEN HJÆLPE MED AT GØRE RENT! Undtagen dig Nash, du kan hente mine brødre!! "

Jeg ved ikke om de blev skræmt af mig, eller de bare er meget, meget loyale, fordi de hjalp med at gøre rent helt uden at protestere... NICE! "Vi har et kvarter tilbage og vi bliver nødt til at skynde os..."  jeg delte os op... Cameron og Matthew tager Stuen gulv . Shawn og jeg tager bordene. Og Jack Tager alt andet f.eks. det på sofaerne. 

Jeg giver Shawn en pose. Jeg vender mig om for at smide plastik kopperne i. Han rækkede hånden ind over mig og idèt han gør det hvisker han i mit øre "Du har en god røv"  Jeg vender mig om og hviskede i hans øre "Pidofile stodder..." så gik jeg over til stuebordet. Da jeg gik råbte han "Kostbar? Jeg kan li' det" han piftede, men jeg ignorerede ham bare... 

Inden jeg vidste af det, var Ethan, Grayson og Nash tilbage. "Vent hvordan kom i så tidligt?! " spurgte jeg nysgerrigt. 

"Øhm.. Jeg bor skråt over for dig...." sagde Nash og gav mig øhm-er-du-dum-eller-såan-noget-jeg-troede-du-vidste-det blikket. 

"WUUUTT!!!! hvordan kan i bo så tæt på mig?" Cameron kommer "Vi bor alle sammen på samme vej.... Dig, Nash, Jack, Shawn, Matthew, og så mig... Vi er de 5 mennesker der bor tættest på dig..."

OMG Min nabo til venstre er Matthew.... Min nabo til højre er Cameron.... Min overbo er Shawn.... og  Nash og Jack, er Shawns naboer.... FUCK MIT LIV!

 MINE NABOER ER ALLE PLAYERS.... DER ER INGEN GAMLE MENNESKER... INGEN NY-DANNEDE BØRNEFAMILIE..... Kun familier hvis børn er, PLAYERS!!!

Jeg er omringet af dem! OMRINGET!

Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now