Pool Party!!!

2K 60 0
                                    




Klokken nærmede sig Party Time!! og jeg er klar til at feste. Men fordi det er en pool party har jeg købt en hvid bikini til at have inden under mit fest tøj. Som bestod af en Stort løs kjole med åben ryg og uden ærmer, et par sorte stiletter og neutral vandfast make-up.

 Som bestod af en Stort løs kjole med åben ryg og uden ærmer, et par sorte stiletter og neutral vandfast make-up

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nu er klokken 1 PM og folk er begyndt at komme."Og hvem har vi så her"Jeg vender mig om og ser Cameron"Jeg har ledt efter dig" Siger han og kigger mig dybt i øjnene, og igen rødmer jeg, som får ham til at smile stort. "Kæft han er cute" Kom jeg nok til at hviske og han fik store øjne."I ligemde smukke" Sagde han med et stort smil.

"Skal vi hoppe i poolen?" Spør han og jeg nikker"Jeg skifter lige" siger jeg, han nikker og jeg går mod toilettet. Da jeg går ud er Cameron allerede i poolen, så jeg går hen og mærker på vandet med min fod."KÆFT DET KOLDT!" Udbryder jeg, Cameron smiler et lusket, men dog et ret sexset smil, og begynder at plaske på mig som får mig til at grine helt vildt.

"Cameron stop!" Fremstammer jeg mellem mine grin, det virkede han stoppede"Hvis du ikke kommer i nu så skubber jeg dig"Siger Cameron med et slesk smil plantet i hans kønne fjæs."Okay jeg kommer nu!" Svarer jeg og laver et elegant svanedyk.

Da jeg kommer op igen kan jeg mærke to hænder på mine hofter, jeg kan mærke at jeg bliver vendt og jeg kigger ind i de smukkeste brune øjne."Var det så slemt?" spurgte Cameron.

"Nej" sagde jeg og tilføjede "ikk' når du er her" Hviskede jeg til mig selv, men jeg tror nu han kunne hører det eftersom hans smil gik helt ud til ørene."Det var ikke meningen du skulle høre det sidste" Sagde jeg, og kiggede ned i vandet, som gav et smukt genskær.

"Men jeg er ikke" lød det fra Cameron. Han kommer nærmere. Han kom langsomt fordi vi var under vandet. Han lagde sine våde hænder på mine tørre kinder.

Jeg går fra at kigge ned i vandet til at kigge langsomt op. Fra Cameron's badebukser, til hans veltrænede six-pack, til hans ansigt som kiggede på mit. Hans smukke, brune øjne funklede som de smukkeste diamanter.

Han smilede skævt, derefter bed han i sin underlæbe med hans hvide, lige tænder. Bare det at se ham gør mig blød i knæende.

"BOOOOMBE!!!" råbte en velkendt stemme, jeg så bagud. Ethan og Grayson kom løbende fra deres tilløb, de satte af ved vandkanten, og hoppede så højt de kunne. De trak deres ben sammen og holdte stillingen ved at tage deres hænder fastlåst rundt om... åhh gosh tænkte jeg.

"Åhh gosh" sagde jeg og så mine brødre komme direkte imod mig. Heldigvis har Cameron gode reflekser og tragte mig væk, ved at holde sine muskuløse arme om mig (Jeg klager ikke) "Wow det var tæt på huh? " spurgte Cameron. "Ja... tak, heldig for mig, at du har så gode reflekser." sagde jeg genert.

Mit ansigt var helt vådt, der kom dråber ned fra min hage og næse. Det samme med Cameron.

Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now