Hoofdstuk 11

272 17 6
                                    

Als ik Stiles zijn jeep zie wegrijden, volg ik hem met mijn eigen wagen. Het politiebureau is vlakbij maar Stiles neemt een omweg. Snel ga ik binnendoor en kom aan bij het kantoor voor Stiles en Scott.

Snel loop ik naar binnen en zie bloed op de grond liggen.

"Oh damn..." Zeg ik snel voor ik mijn hand voor mijn mond leg. De stank van het verloren mensenbloed was imens en met mijn overontwikkelde zintuigen was het tien keer zo erg. Als ik met een hand voor mijn gezicht verder loop, zie ik verschillende agenten tegen de grond liggen, alsof er geen leven meer was in deze ruimte.

"Heather..." Hoor ik Kira zeggen van achter me.

"Wat doe jij hie- LYDIA!" Roep ik en loop meteen naar haar toe.

"Wat is er gebeurt? Gaat alles goed? Lydia- ja bloed." Zeg ik doodnormaal en schik van de situatie.

Weer kom ik terecht in een horrorverhaal waarbij diegene waar ik om geef, gekwetst is. Ik kijk haar droevig aan en doe mijn vestje uit om het op de wond te leggen. Zo kan ik het bloeden misschien doen stoppen.

"Heather, waar is- Lydia..." Zegt Stiles bezorgd en bedroeft als hij ons ziet.

"Malia is beneden. Ze is Tracy achterna gegaan." Zegt Kira tegen Scott die inmiddels achter Stiles is komen staan.

Uit het niets komt Theo tevoorschijn en maar hij zijn riem los van zijn broek. Hij bind het vast rond Lydia haar zij om zo druk op de wond te leggen en het te doen stoppen met bloeden. Stiles kijkt ons verward aan en hij blijft emotieloos naar Lydia kijken.

"Stiles, kom me helpen." Zegt Scott die al wat verder staat. Stiles twijfelt even maar gaat dan toch achter Scott aan.

"Kom op Lydia niet opgeven. Je kunt dit. Het zal je lukken. Heb er vertrouwen in." Zeg ik radeloos om haar moed in te spreken, maar telkens vallen haar oogleden bijna dicht.

"Lydia!" Roept haar moeder die er net aan komt gelopen. Ze loopt er radeloos en hysterisch bij. Ik kijk op en twijfel even.

"Lydia gaat het redden, troost haar." Zegt Theo als hij kijkt in de richting van mevrouw Martin.

Weer twijfel ik,maar niet te lang. Ik sta op en loop naar Lydia haar moeder toe. Ze bijt op haar nagels van de stress en nog voor ze me iets kan vragen, omhels ik haar. Ik dacht dat ze dat wel kon gebruiken en mijn brein heeft me niet in de steek gelaten.

"Het komt wel goed. Lydia is in goede handen en de ambulance is onderweg." Zeg ik haar om haar gerust te stellen, maar niets zal er helpen voordat Lydia haar ogen weer opent.

...

Als ik aankom bij het ziekenhuis zie ik Scott en Stiles uit de jeep komen. Ook Theo loopt achter hen aan. Malia en Kira reden met mij mee.

Blijkbaar zou Tracy vermoord zijn door een paar mensen met maskers. Malia is de enige die ze heeft gezien, dus weet ik niet goed of ik haar moet geloven. Ze leek er nogal van aangedaan, dus waarschijnlijk heeft ze wel gelijk en spreekt ze de waarheid.

Als we het ziekenhuis binnengaan worden we meteen naar de wachtzaal gestuurd. Iedereen gaat zitten behalve ik. Ik kon het niet! Ik maak me zoveel zorgen om Lydia! Wat als ze het niet haalt? Waren we wel op tijd? Vele vragen razen door mijn hoofd, maar op geen enkel kon ik een antwoord geven. Stiles nam plots mijn hand vast en knikt zijn hoofd in de richting naast hem. Hij wilde dat ik naast hem kwam zitten en kalm werd, maar dat lukte me niet. Ik kon niet nog eens iemand verliezen.. Eventueel nam ik plaats op een stoel en legde ik mijn hoofd op Stiles zijn schouder.

Plots hoor ik een deur opengaan en zie ik Melissa, de moeder van Scott in de deuropening staan.

"Alles gaat goed met haar en alles zal vlot verlopen. Als Theo niet had gedacht aan zijn riem had het misschien andere gevolgen gehad. Lydia zal nu geopereerd worden, maar dat kan wel een tijd duren." Zegt ze en verwijst ernaar dat we naar huis moeten gaan. Meteen bij het horen van Theo zijn naam kijk ik hem aan. Even zie ik zijn ogen op mij gericht en zeg ik dankje zonder klank uit te brengen.

Stiles overtuigde me om meteen naar huis te gaan. Hij stelde voor dat ik bij hem zou overnachten omdat ik dan niet alleen zou zijn en natuurlijk stemde ik in. Voor we naar bed gingen schreef Stiles Tracy haar naam op het bord in zijn kamer. Ook maskers werd erop geplaatst.

Waarschijnlijk zullen we daar de komende dagen en weken nog veel over leren...

<<<>>>

A/N: Woops weer schrijf ik zo laat... maar officieel is het nog woensdag 😉

Heeft er iemand de nieuwe aflevering van Seizoen 6 al gezien 😱 het is echt GE-WEL-DIG 😍 ik kan niet wachten op de volgende aflevering! Nee ik ga geen spoilers geven 😉

Voor een opdracht op school moeten we creatief zijn en ik moest meteen aan schrijven denken dus dat heb ik dan ook gedaan ☺ ook moeten we een tumblr account aanmaken! Hoe geweldig is dat 😱 leve het Studentenleven! 😍

someone_special

Focussed || Teen Wolf || #3Where stories live. Discover now