Proloog

492 19 4
                                    

De zomer is weer voorbij gevlogen. Morgen is het al weer school. Dit jaar is iedereen een beetje zijn eigen weg op gegaan. Kira is naar New York geweest en even dachten we dat ze daar zou blijven. Lydia heeft een hele zomer Parrish geholpen bij het zoeken naar zijn bovennatuurlijke krachten, zonder resultaat. Scott heeft de zomer doorgebracht in de dierenkliniek en heeft zo veel geld kunnen opsparen voor zijn studies volgend jaar. Malia heeft haar zomer benut met het opzoeken naar haar moeder, ofwel de Desert Wolf. En nu vragen jullie zich waarschijnlijk af: "En Stiles dan?!"

Wel Stiles? Die heeft de zomer doorgebracht met zijn vader en af en toe helpte hij hem met een paar belangrijke zaken. Meestal stond er het woord bovennatuurlijk in het rapport.

En ik? Pff geen idee? Wat heb ik gedaan? Ik heb een paar keer met Lydia afgesproken, natuurlijk was Parrish er nooit bij. Scott heb ik een paar dagen geholpen in de kliniek, maar Malia? Van haar hoor ik niet veel. Stiles wel natuurlijk. Nog regelmatig spreken ze elkaar en natuurlijk voel ik me elke keer opnieuw jaloers.

Niet dat Stiles en ik echt officieel een ding zijn, maar het valt allemaal rustig op zijn plaats. Als Stiles en ik afspreken met elkaar, wordt er wel eens een kus gedeelt, maar veel meer niet. Eens knuffelen en dat is het dan ook. Maar ik ben blij met wat ik heb. Ik zou Stiles voor niets anders willen ruilen. Hij en hij alleen, is al meer dan genoeg voor me.

<<<>>>

A/N: Ik weet dat het een korte proloog is, maar het is beter dan niets haha! Welkom terug bij een nieuw verhaal FOCUSSED! Laat me zeker weten wat je al van de proloog, titel en omslag vind!

someone_special

Focussed || Teen Wolf || #3Where stories live. Discover now