Eindwoordje

15 0 0
                                    

Hey.

Ik wil iedereen bedanken die mijn verhaal heeft gelezen. Jullie weten niet hoeveel het voor mij betekent. Bedankt!

Ik ben geen fan van Nathan, ik bewonder hem, maar fan ben ik niet. Zeker geen fangirl enz.. Mijn broer is een heel grote Acid fan, hij kijkt zijn video's constant. Bij het ontbijt zelfs op tv. Bij het ontbijt ben ik dus geforceerd om naar Nathans face te kijken en ja, zo leerde ik hem kennen, maar ik keek verder geen video's van hem. Ik bewonder hem, zijn werk en zijn evolutie. Evolutie van zijn channel. Iedereen heeft ups and downs. YouTube is veranderd, heel erg zelfs. Wat vroeger leuk en populair is het nu de dag van vandaag niet meer. Iedereen is gemanipuleerd door elkaar, fake pranks, challenges. Toch doet Nathan zijn eigen ding. Toch gaat hij tegen alle manipulaties en voert uit wat hij zelf wilt. Hij doet het voor zich eigen, als hobby. Niet als alle andere Youtubers die het alleen maar voor likes en geld doen. Ik vind het ook mooi hoe hij naar de wereld op kijkt. Hij probeert en het lukt hem ook zich eigen te zijn. De jongeren tegenwoordig geven alleen om drank en drugs. Ik wil mij verontschuldigen als ik iets fout heb gezegd, hier of in het verhaal zelfs. Bedankt.

Julie is net mij. Een meisje, die altijd met jongens optrok, maar plots moest verhuizen naar een kleiner stad. Daar leert zij nieuwe mensen kennen, minder dan normaal maar door die mensen leert zij ook anderen kennen. Julie net als ik, skatet graag. Ja, meisjes kunnen het ook. Ik voetbal ook graag. Kijk, er mag geen onderscheid gemaakt worden tussen jongens en meisjes. Ik kan ook niks van make-up als Julie. Je mag nooit overdrijven met die spullen. Ik was nooit zo'n romantische type geweest en hierbij moesten mijn vriendinnen mij helpen. Julie is mij.

Ik wil nog 1 keer aan iedereen bedanken. Aan iedereen die dit las, aan iedereen die op knopje volg drukte, aan iedereen die op een sterretje klikte. Aan iedereen die iets comment.

Ik hou van jullie!

Bedankt x

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 25, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

De zee die mijn leven veranderdeWhere stories live. Discover now