*14*

13 1 0
                                    

Ik fiets naar huis. Hoe is het toch mogelijk. Hij is dus bekend, ik allesbehalve. Hij is perfect, ik ben maar een verlegen meisje dat skateboardt en graag fotografeert. Sowieso praatte hij gisteren gewoon tegen mij omdat hij zich verveelde. Zijn ogen, ik kan het niet uit mijn geheugen wissen.

Zijn geur. Ik sms mijn vriendinnen: het wordt niks tussen mij en Nathan. Even later krijg ik een berichtje terug: waarom niet? Heeft hij een andere?

Nee hij is gewoon te populair, ken je Acid. Dat is hij.

Ja maar. Ok wow. Ma het kan misschien iets worden.

Mijn vriendin zei het ook al maar ik geloof er niet in.

Je kunt altijd op ons rekenen.

Ik weet het. Kusjes

Kusjes schatje succes!

Ik vind hem leuk. Echt leuk. Ik denk dat ik maar naar mijn bed ga. Ik ben moe, heel erg moe.

"Julie ik wil je zeggen dat ik van je hou. Al vanaf eerste keer dat ik je zag hou ik van je met heel mijn hart. Ik zou met je dansen zelfs als de hele wereld zou kijken. Ik mis je elke nacht. Ik mis je elke seconde dat ik je niet spreek. Julie."

"Nathan. Geloof je in liefde op eerste zicht."

"Ja ik geloof erin. Toen ik je zag toen wij botsten. "

"Nathan. Maar je fans."

"Julie. Het maakt mij niks uit wat iedereen om mij zegt en zal zeggen. Ik wil jou."

Nathan duwde zijn zachte lippen tegen de mijne aan. Hij kwam dichter. Het was intens. De zee vormde prachtig achtergrondgeluid. Ik zat vast in de seconden van de zoen. Ik zou daar vastzitten. Wij horen mensen klappen. Ik wil hem niet kwijt.

"Was het een ja?"

"Het was meer dan een ja."

Zijn ogen keken mij met een verliefde blik aan. Ik wou niks meer, ik wou zo in zijn armen blijven en nooit weg gaan ik wou...

Omg wat moest dit betekenen. Ik sta recht en schud 2 keer mijn hoofd. Een droom. Ok ik voel zeker iets voor Nathan. Het is intens. Hij voelt zeker niks voor mij. Ik voel mij net een klein meisje dat fan is van een zanger, zij houdt van hem maar hij denkt dat zij hem maar leuk vindt. Leven is moeilijk. Ik kijk op mijn gsm. 04.27. Nog paar uren te slapen. Ik neem een slok van mijn flesje water met citroen en munt erin en ga weer slapen.

De zee die mijn leven veranderdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu