5

698 38 2
                                    

Luke pov
Samen met Niall loop ik over straat. We gaan naar de starbucks om even alles uit mijn hoofd te zetten en bij te praten. Ik neem een frappuccino vanille en Niall een frappuccino caramel. We gaan aan een tafel zitten en zien een meisje binnenkomen. Ze koopt iets en kijkt om zich heen. Er is geen plek meer. Dan loopt ze op ons af.

"Eh, kan ik hier misschien bij zitten?" vraagt ze. We knikken en schuiven op zodat ze erbij kan.

"Dankje." glimlacht ze en neemt een slok van haar koffie.

"Wat is je naam?" vraagt Niall.

"Arzaylea." antwoordt ze. Mooie naam.

"En jullie?" vraagt ze.

"Niall." zegt Niall. Ik raak ondertussen afgeleid door haar ogen. Wauw.

"Luke?" sist Niall. Ik schrik op en zie Niall grijnzen. Oh ja, ze vroeg wat. Wat vroeg ze ook al weer?

"Oh eh, ik ben Luke." zeg ik als ik het me weer herinner. Arzaylea grinnikt. We drinken onze koffies op en besluiten dan te gaan. Ik wil opstaan, maar word terug getrokken door Arzaylea. Ik draai me om, maar zie Liz weer. Ik sla mijn ogen neer en zie dat ze hakken draagt. Dat deed Liz nooit. Ik kijk haar weer aan en zie tot mijn opluchting Arzaylea staan. Ze bijt enorm sexy op haar lip en duwt onopvallend een papiertje in mijn handen. Ik kan niks anders doen dat staren. Ze glimlacht lief, maar toch wat sluw en loopt dan de starbucks uit.

Niall pov
Luke wordt ineens terug getrokken door Arzaylea. Ik zie hem schrikken en naar de grond kijken. Hij ziet Liz weer. Als hij weer terug kijkt blijft hij maar naar haar staren. Ze bijt overdreven op haar lip en propt zowat een briefje in zijn handen. Daarna loopt ze heupwiegend weg. Wat een bitch. Luke blijft een beetje verduft staan. Ik zucht en trek hem mee.

"Beetje verliefd?" vraag ik aan hem.

"Nee, nee totaal niet." mompelt hij. Ik grinnik.

"Liefde maakt blind." zucht ik dan.

"Hoezo dat dan?" vraagt Luke.

"Je kan toch overduidelijk zien dat ze een bitch is. Ze zag al meteen dat je staarde en daagt je uit." leg ik uit.

"Ik zie wel. Mijn leven is toch al een hel. Erger kan het niet worden." zucht hij. Ik schud mijn hoofd.

"Nee Luke, niet zo denken. Jij gaat een top leven krijgen. Je komt er wel." zeg ik. Hij haalt zijn schouders op. Hij is ook echt niet te overtuigen.

Arzaylea pov
Ik denk dat het me wel gaat lukken. Ik ben zo boos op Nick. Ik heb nu gewoon iemand nodig. In dit geval Luke, hij is zo voor het grijpen. Niet dat ik van hem hou ofzo, nee, dat niet. Ik wil gewoon iemand om Nick jaloers mee te maken. Ik zit net op de bank als ik word gebeld. Het is onbekend. Ik neem op.

"Eh hi, met Luke." ik grinnik omdat hij zo nerveus is.

"Hey Luke! Leuk je te spreken!" zeg ik over enthousiast.

"Ik vroeg me af, of je zin hebt om langs te komen." ik grijns. Dit gaat precies volgens plan.

"Tuurlijk. Waar woon je?" vraag ik. Hij geeft zijn adres.

"Top, zie ik je zo." zeg ik en hang op. Ik pak mijn telefoon en sleutels en begin naar Luke te lopen.

Luke pov
Ik hoor de deurbel. Ik sprint naar de deur en doe hem open. Mijn hart slaat een sprongetje over als ik Arzaylea zie staan. Ik geef haar een knuffel.

"Hey." zeg ik en laat haar binnen. Ik wil wat zeggen, maar Arzaylea denkt daar blijkbaar anders over. Ze pakt de kraag van mijn blousse en drukt me tegen de muur. Haar lippen belanden op de mijne. Ik wil er net in meegaan, maar ze trekt al terug.

"Sorry, d-dat had ik niet moeten doen." zegt ze beschaamd. Ik grinnik en draai ons om. Nu duw ik haar tegen de muur en druk mijn lippen op die van haar. Na een tijdje trek ik terug.

"Oké, hoe vaak heb jij al gezoend?" vraagt ze waarop ik lach.

"Vaak genoeg." grinnik ik.

"You're damn good." zegt ze. Ik grinnik weer.

"Wil je wat drinken?" vraag ik. Ze schudt haar hoofd.

"Wil je misschien iets anders?" vraag ik. Ze grijnst.

"Jou." en ze drukt haar lippen weer op die van mij. Ik glimlach en til haar op. Ik ben wel gek dat ik dit ga doen..

--

Ik word wakker met Arzaylea naast me. No facking way.. Waarom deed ik dat ook alweer? Waarom duik ik met een meisje het bed in als ik haar pas een dag ken? Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Ik dacht eigenlijk zo Liz te vergeten, maar alles komt weer op haar neer. Ik kan haar niet vergeten, nog niet. Ik voel 2 armen om me heen en draai me om. Arzaylea is wakker.

"Hey snowflake." mompelt ze en drukt haar lippen op die van mij.

"Nee, Arz. Niet nu. Ik moet even nadenken." zeg ik en rol van haar weg. Ik kleed me aan terwijl ze me verbaasd aan blijft kijken. Zelf kleedt ze zich ook aan. Als we allebij aangekleed zijn knuffelt ze me.

"Wat is er liefje?" vraagt ze.

"Luister, ik kan dit niet. Ik had dit nooit mogen doen." zeg ik. Haar gezicht betrekt.

"Wat?" vraagt ze.

"Mijn vrouw is 2 maanden geleden overleden." zeg ik zacht.

"Hey liefje, ik ga je helpen haar vergeten." zegt ze en wilt haar lippen weer op die van mij zetten, maar ik duw haar weg.

"Je bent een super leuke meid en ik voel ook wel wat voor je. Maar ik kan haar niet vergeten door alleen maar een ander te blijven zoenen enzo." zeg ik.

"Vond je het niet fijn dan?" vraagt ze.

"Nee, dat wel. Ik ben er gewoon nog niet klaar voor." zeg ik. Haar gezicht betrekt.

"Wacht eens even. Je hebt me gebruikt als one night stand!" zegt ze boos.

"Nee, dat echt niet. Ik dacht niet goed na. Het was een vergissing." zeg ik, maar besef me dat dat ook heel dom was om te zeggen.

"Klootzak! Je gebruikt me gewoon! En als ik niet meer nodig ben, kan ik maar beter gaan zeker? Nou, heel goed gelukt. Ik ga namelijk!" ik slik.

"Ik haal Nick op een andere manier wel terug." mompelt ze. Volgens mij was het niet de bedoeling dat ik dat zou horen. Woest ben ik nu. Ik pak haar shirt vast en smijt haar tegen de muur. Haar gezicht verzuurt van de pijn en ze laat een pijnlijke kreun horen.

"Dat van mij was een klein misverstandje! Ik hou tenminste van je al na een dag! Maar jij hebt blijkbaar andere plannen met mij!" ik schop haar hard tegen haar kuit. Ze laat een harde pijn kreet horen.

"Ik zou maar heel snel oprotten nu ik je nog heel het huis uit laat gaan! Of zal ik maar even langs Nick gaan!" Arzaylea pakt boos haar tas en verlaat, zonder mij nog een blik te gunnen, de kamer. Fijn, zo kan ik Liz nooit vergeten. Ik denk altijd aan haar, wat de situatie ook is. Het gaat me nooit lukken.

Broken Ft. Luke Hemmings Where stories live. Discover now