"Ex Milie: niet langer aangehouden"

1.3K 51 27
                                    

*Milie POV*

Als ik binnenloop op mijn werk worden meteen alle ogen op mij gericht. Ik doe alsof ik het niet merk en loop gewoon door naar mijn bureau. Ik start de computer als er al iemand op mijn schouder tikt.

"Gaat het?" Vraagt Logan als ik me naar hem omdraai.

"Natuurlijk, Er is geen enkele reden waarom het niet zou gaan.. Toch?" Breng ik zo vals als het maar kan zijn uit, ook al breek ik binnenin.

"Euhm.. Ja" glimlacht hij wat ongemakkelijk. "Heb je je spullen voor onze shoot al?" Vraagt hij vervolgens.

"Oh, was dat vandaag?" Vraag ik verrast waarop hij lichtjes knikt. "Ik was het echt helemaal vergeten, maar ik haal mijn spullen wel en dan kunnen we gaan" zeg ik hem.

"Oké, ik wacht wel buiten op de parking" zegt hij droogjes waarna hij wegloopt.

Nadat ik mijn spullen genomen had en we een heel eind gereden hadden, kwamen we eindelijk aan op de plaats waar we moesten zijn. We hadden al een hele tijd foto's genomen waarna we even pauze wilde nemen. Ik bekeek mijn gsm en merkte dat ik nog steeds geen enkel bericht beantwoord had. Ik begon druk berichten te sturen naar iedereen. Naar de meeste stuurde ik gewoon dat alles wel goed ging komen tot ik een paar ongeruste berichtjes zag van mijn moeder. Ik twijfelde geen seconde en begon haar te bellen.

"Hey mam" zei ik droogjes als ze uiteindelijk opnam.

"Oh schatje eindelijk.. Gaat alles goed met jou en Austin?" Begon ze meteen in haar paniekerige stem.

"Ja hoor, je moet je echt geen zorgen maken. Austin mag vanavond weer naar huis en morgen vertrekken we naar Miami" probeerde ik vrolijk te klinken.

"Gelukkig maar.. Ik wist altijd al dat er iets mis was met die Chaime" vertelt ze met een soort van walging in haar toon. "Maar dus je mankeert toch niets hè.. En wordt er wel goed voor je gezorgd?" Vraagt ze allemaal snel na elkaar.

"Jaja, ik heb hier genoeg vrienden en familie, nu Mathias hier woont, die voor me zorgen" verzeker ik haar.

"Oh ja! Dat nog! Let alsjeblieft een beetje op hem, want ik ben er vast en zeker van dat hem in die grote stad ook wel eens iets zou kunnen overkomen" zegt ze vastverzekerd.

"Mama, we zijn allebei volwassen genoeg om voor ons zelf te zorgen.. Nou, ik toch.. Maar Mathias heeft Olivia, dus dat komt ook wel goed" lach ik waarop ze ook eens grinnikt. "Maar ik moet nu echt afleggen want ik was eigenlijk bezig met een fotoshoot" vertel ik haar om van haar af te geraken.

"Oww, is goed liefje! Zorg goed voor jezelf en ook dikke kusjes van heel de familie hier! Bye lieverdje" zegt ze voor ik ook nog gedag zeg en afleg.

Ik beantwoord nog wat berichten van mensen die ik zelfs amper ken waarna ik op Facebook ga. Ik scrol wat naar beneden en like enkele dingen tot ik een bericht van een krant zie.

'Ex Milie wordt niet langer aangehouden'

************************************************************************
WHAAAAAAAT?!?!? WHY?!?! WTF IS WRONG WITH THIS WORLD YOU GUYS?!?!

SORRY VOOR DIT SAAISTE HOOFDSTUKJE VAN DIT BOEK TOT NU TOE... MAAR IK HEB ECHT GEEN INSPIRATIE..

LAAT ALSJEBLIEFT WAT IDEEËN ACHTER IN DE COMMENTS WANT ANDERS BEN IK BANG DAT DIT BOEK NIET ECHT LANG MEER ZAL DUREN!!!!

HET LIEDJE BIJ DIT HOOFDSTUK IS BLOW YOUR MIND (MWAH) VAN DUA LIPA. IK HEB LIEDJE VANDAAG ONTDEKT MAAR BEN ER AL HELEMAAL GEK VAN!!!

VOTES, COMMENTS!!!! AND FOLLOWS PLEASEEEEEEE XX

YOU GUYS BLOW MY MIND XX MWAH 💋💋

ON MY MINDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu