EPILOG

5.9K 397 57
                                    

Je to tady. KONEC BOYFRIEND -->

Z pohledu třetí osoby

Kim a Justin se po odchodu svojí kamarádky Elysandry, ještě víc stmelili a to hlavně díky tomu, že měli svojí vlastní dcEru Elysandru.

Po třech letech Kim zase otěhotněla a po devíti měsících přivedla na svět krásného a hlavně zdravého chlapečka. Pojmenovali ho Ryan.

Malá Elysandra díky velké Elysandře už nikdy neměla žádné problémy se zdravím, když nepočítáme občasné rýmičky. Vyrostla z ní krásná žena, která šla ve stopách své matky a otce a stala se z ní prvotřídní zpěvačka a tanečnice. Její sláva taky jen tak neuhasne.

Z Ryana vyrostl herec. Už od malička hrál před rodiči divadlo a svůj první film natočil v šesti letech. Je teď idol a lamač mnoha dívčích srdcí.

A jak na tom skončili Justin s Kim? Ti se dodnes milují pořád stejně jako na začátku. Jeden bez druhého by nedali ani krok. Justin je pořád zpěvák a občas má nějaké to tour a koncerty, ale kvůli rodině to omezil. Kim má svou vlastní TV show a hodně dívek se jí inspirovalo. Proto pak bylo mnohem víc zájmu o pracovní místa v tanečním průmyslu.

Mezi láskou a nenávistí je tenká hranice, je jen na vás, pro jakou stranu se rozhodnete.

THE END.

Vím, že epilog je krátký, ale je to prostě tkový celkový ukončení. MOOOC DĚKUJI ZA TO ŽE JSTE MĚ PODPOROVALI :') Na začátku jsem si myslela že moje story bude mít max. 10,000 reads ale nakonec má přes 48,000 reads :OO nemůžu tomu uvěřit. Jste úžasní. MIlovala jsem vaše komentáře, ty mi vždyky dávali sílu napsat další část, i když ty poslední nestály za nic. TAKŽE JEŠTĚ JEDNOU MOC DĚKUJI A DOUFÁM ŽE BUDETE ČÍST MOJÍ DALŠÍ STORY BELIEVE. A 3. část překvapení dám už na novou story. V neděli to bude na mém profilu :)))) SBOHEM BOYFRIENDE, A DĚKUJI VÁM VŠEM

xoxo Klára

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat