25. kapitola

7.4K 390 20
                                    

LIDIČKY JSTE ÚŽASNÍ!! UŽ PŘES 15 800 READS!!! NEDOKÁŽU ANI POPSAT JAK JSEM ŠŤASTNÁ!! ZA JAK DLOUHO TEDA DÁTE 16 000? POKRAČUJTE TAKHLE DÁL :DDDDDDD 

Omlouvám se za chyby a je taková krátka, ale snad se bude líbit

Zašli jsme do zákulisí a Justin si mě k sobě otočil čelem.

,,Miluje tě." zašeptal těsně u mých rtů a pak mě dlouze políbil. Bylo by to mnohem víc romantický, kdyby nesmrděl. Po chvilce jsem se teda od něj odtáhla a on jen nechápavě svraštil obočí.

,,Taky tě miluji, ale teď opravdu neuvěřitelně smrdíš." řekla jsem mu a začala se smát.

,,No vždyť už jdu do sprchy." řekl. Když jsme spolu procházeli chodbou, tak jsme se párkrát zastavili, protože spousty lidí z týmu chtěli Justinovi pogratulovat, že byl první koncert skvělý a tak dále a tak dále.  

Justin vešel do šatny a hned si to zamířil do sprchy. Já jsem byla taky celkem spocená, ale zatim jsem se šla opláchnout jen k umyvadlu.

,,Pojď se mnou do sprchy, ať se nemusíš sklánět nad tim umyvadlem." přistoupil ke mě zezadu Justin, mimochodem cel nahý, a spojil si ruce na mé břiše. Jen jsem zavrtěla hlavou. To on ale nejspíš nebral jako odpověď a začal mi líbat krk. Naklonila jsem hlavu víc na stranu, aby měl lepší přístup. Začal mi ho jemně okusovat a pak se přesunul k mému uchu.

,,Nechtěla bys změnit názor?" zašeptal a když dopadl jeho dech na mojí pokožku, tak jsem se celá zachvěla. Justin si toho všimnul a šel ode mě pryč. Nejdřív jsem nechápala co dělá, ale on šel ven z koupelny zpět do šatny, kde otevřel dveře a na přední kliku dal papírek nerušit. Dveře následně zavřel a zamknul. Pak se vrátil zpět do koupelny a zavřel za sebou dveře. Přišel ke mě a vzal mezi prsty lem mého trička. Pomalu mi ho přetáhl přes hlavu a hodil někam do rohu místnosti. Potom mi svlíkl kalhoty a ty putovali za tričkem. Spodní prádlo ze mě doslova strhl a pak se opět přilepil k mým rtům. Vzal mě pod zadkem a já jsem na něj automaticky vyskočila. Přišel s námi do sprchy, pustil mě na zem a zavřel za sebou. Otočil se zpět ke mě, pustil na nás horkou vodu, namáčkl mě ke zdi a opět jsme se začali dravě líbat. 

,,Chci tě!" zašeptal mi do ucha mezitím, co mi dráždil klitoris.

,,Tak si mě vem!" zašeptala jsem do ucha hlasem plným vzrušení. Trošku mě nadzvihl a pak do mě vniknul. Jednu nohu jsem si obmotala okolo jeho boku a on začala přirážet čím dám, tím víc. Oba jsme nahlas vzdychali jméno toho druhého dokud jsme se neudělali. Justin se udělal do mě a byl o trošku rychlejší než já. Ale pořád se ve mě pohyboval, abych i já dosáhla svého vytouženého vrcholu. Nakonec jsme se oba objali a dali si dlouhý polibek plný lásky. 

Vypli jsme vodu a vylezli ven. Justin si obmotal ručník okolo svých boků a já okolo trupu. Vyšli jsme z koupelny a zamiříli k Justiovým věcem na převlečení. On si na sebe oblíkl černé kraťasy a bílé tílko a mě půjči jedny taky černý kraťasy a k tomu ještě jednu šedou mikinu. Vypadala jsem jak debil. Justin měl ale očividně jiný názor. To šlo poznat podle jeho pohledu a hlavně si kousal do spodního rtu. 

,,Nekoukej se na mě, když vypadám jak pytel od brambor." zasmála jsem se a dávala si před sebe ruku.

,,Ty tak nevypadáš nikdy!" řekl vážně a přišel ke mě a přitáhl si mě k sobě za boky. Nahnul se ke mě a když už naše rty byli skoro spojené, tak se za dveřmi ozvalo klepání. Oba jsme si povzdychly a Justin se pobral ke dveřím. Otevřel je a mezi nima stál Fredo, Christi, Nick a DJ. To si snad dělaj srandu? 

Všichni se natlačili dovnitř a uvelebili se na gauču. S Justinem jsme se před ně postavili a jen nechápavě na ně koukali. 

,,Oh sorry, že rušíme, ale nechtěli jsme poslouchat druhý kolo." řekl Fredo a uškrnul zatím co mě spadla brada až na zem a Justin vykulil oči. Nahmatala jsem jeho ruku a pevně jí stiskla a nespouštěla jsem z Alfreda pohled. 

,,No co. Byli jste slyšet pomalu na celou halu." řekl nám vyčítavě a ostatní vybuchli do smíchu.

,,Cože?" zeptala jsem se přiškrceně.

,,Hele, takhle hlasitý fakt nejsme." bránil nás Justin.

,,To ne, ale do vedlejší šatny to slyšet šlo. Zrovna tam byl Scoot Kim." mrkl na mě.

,,Co? Děláš si srandu?" vyjela jsem.

,,Ne nedělám." usmál se a já málem vybouchla. Justin mi položil ruku na záda a snažil se mě hlazením uklidnit. Dal mi pusu do vlasů a já se začala pomalu, ale jistě uklidňovat.

Nakonec jsme všichni vstali, šli do tourbusů a vyrazili na další cestu. Ještě předtím jsem ale stihla se převlíknout do kraťas a trička s Justinem. Vzala jsem si ho schválně. Vzala jsem si s sebou do ruky pižamo, mobil, notebook, kartáček, kabelku a šla k Justinovi, kde jsem se tak trochu zabydlela.

Další zastávka Vancouver. Měli bychom tam dorazit asi za tři hodiny. 

DĚKUJI ŽE MOJÍ STORY STÁLE ČTETE :* LOVE YOU :)) xoxo Klára

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat