21. kapitola

7.2K 358 26
                                    

Týden zkoušení a posledních generálních příprav uběhl neuvěřitelně rychle a najednou jsme už všichni stáli u tourbusů se svými kufry a čekali až nám otevřou a mi konečně budeme moct jít dovnitř. V týhle části turné jsme pouze čtyři holky jako tanečnice, takže máme zabranej celej jeden tourbuse i s našema dvěma vyzážistkama. Já a Christi jsme si hned zabrali manželskou postel, která byla v ložnici v zadní části busu. Ostatní holky, museli mít normální postele. Nechtěl bych nooo. S Christi jsme daly do skříň naše oblečení a boty si nechaly u postele. Prázdný kufry jsme nakonec dali řidičovi, aby je uložil dolu do kufru. Musim říct, že jsme měli celkem luxusní autobus. Byla tu kuchyňka, malej jídelní stůl, pohodlný a celkem velký gauč a k tomu všemu úžasná televize. Koupelna se záchodem byly sice malinkatý, ale stejně luxusní. Čim jsme si to zasloužili, to fakt nevím. 

,,Můžeme vyrazit?" zeptal se nás řidič.

,,Jasně." zařvali jsme všechny unisono a pak jsme se zasmáli. Já, Christi, Kaili (ta tanečnice s tím flekem u oka) a Salemah (další tanečnice)  jsme si sedli na gauč a Emily s Wendy (jména vizážistek jsou vymyšlený) si sedli ke stolu. Já jsem se chopila ovladače a zapla televizi. První kanál na který jsem najela bylo MTV a zrovna tam hráli písničku od seleny come ang get it, takže jsme si s holkama trochu zaspívali. Musim Seleně napsat, že ten song začínám mít radši a radši. Nakonec jsme to na MTV nechali a dělali si co chceme. Některé z nás si povídaly, někdo telefonoval a já jsem byla na mém Macbooku. Ještě, že jsme měli autobus pokrytej wifinou. Takhle jsme se zabavovaly asi další tři hodiny, dokud jsme nezastavili na benzínce. Nezastavovali jsme kvůli potřebě na záchod, ale kvůli tomu, že jsme si potřebovali něco koupit a nebo, že si někdo potřeboval zakouřit, jak typické. S holkama jsme všechny vběhli dovnitř a začali nakupovat všelijaký možný ptákoviny. Já jsem měla plnou náruč bramburků a jako správný tele jsem musela dva omylem nechat spadnout. Nějak jsem se pro ně snažila sehnout, ale než jsem si je stačila vzít do ruky, tak je někdo vzal přede mnou a postavil. Když jsem si všimla jeho bot, už bylo jasný, kdo to bude. Postavila jsem se a koukla se do jeho čokoládových, kterýma se mě snažil zhypnotizovat. To mi snad dělá naschvál? Rychle jsem odvrátila pohled a zase se vzpamatovala. 

,,Potřebuješ něco?" zeptala jsem se ho nepříjemně.

,,Ne nic, já jen, že ti spadli chipsy, tak jsem ti je chtěl podat." řekl a nevinně se usmál.

,,Díky, ale já si dokážu poradit sama." řekla jsem hnusně a přitom ho probodávala pohledem. Nakonec jsem si vzala nový brambůrky z pultu, jen abych mu nemusela být za nic vděčná. Já vim jsem pako, ale nechci s ním mít nic společnýho, i když v srdci to cítím jinak. Musím na něj ale zapomenout. Jenže to se líp řekne, než udělá. Ještě k tomu, když chcete zapomenout na člověka, pro kterýho pracujete a vídáte se s nim každej den, celej den.

Když jsme s holkama zaplatili naše zásoby, vydali jsme se ven, kde už byla krásná noc. Už když jsme vcházeli dovnitř, tak byla skoro tma, ale pořád byli na obzoru ty poslední červánky. No teď už ani to ne. 

Přišla jsem do autobusu, hodila čipsy do kredence a šla zpátky ven se provětrat. Miluju takovéhle noci, kdy je teplo, ale zároveň vám je příjemně. 

,,Kim, už vyrážíme." zavolal na mě Scooter, kterej byl v tourbusu s Justine prozatím.  Kluci (tanečníci a DJ) už taky zalezli do svých tourbusů a holky ty už tam byli taky, takže jsem si radši pospíšila a šla k busu. Když jsem tam přišla, viděla jsem jak Kaila leží na svojí posteli a dělá něco s mobilem, Emily a Wendy měly každá svůj Macbook a seděly zase na svých místech a přes se rozvalovala Christina se Salemou (nwm jak se to jméno skloňuje). Tak takhle by to nešlo, pomyslela jsem si. Přišla jsem až ke gauči a přes celej jsem se rozvalila, takže moje spočinula u Salemy a nohy u Christiny. Obě dvě si začali stěžovat a já se jen smála. No nakonec jsem se uskromnila a sedla si normálně. Na kolena jsem si dala svůj Macbook a začala brouzdat po netu. Najednou mi někdo začal volat, a když jsem viděla to jméno, tak jsem se uchechtla. Byl to Flores. Samozřejmě, že jsem to hned přijala i s videem a najednou jsem před sebou na obrazovce viděla jeho vysmátou tvář a hned za ním Justina. No budu dělat jako by tam nebyl.

,,Holky koukněte, kdo volá." řekla jsem a dala macbook na stůl. Holky se koukly a začali se hned smát.

,,Přijďte k nám, my se nudíme." začal si stěžovat Fredo.

,,Spíš vy k nám. U nás je větší sranda." řekla jsem a holky to potvrdili hlasitým JO.

,,Tak fájn, tak na další zastávce k Vám příjdeme na návštěvu." řekl Fredo.

,,Fájn." řekli jsme všechny naráz a dostaly z toho výtlemy. 

Jedeme až do Tacomy, takže ta cesta chvíli potrvá...

Omlouvám se za chyby :P Doufám, že se Vám to líbilo :) Ty Vaše komentíky jsou fakt úžasný a mě mooc baví je číst :)) Nevím přesně, kdy bude další část, ale pokusim se co nejdřív to půjde :)) Miluju Vás :)) xoxo Klára 

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat