11. kapitola

9.6K 414 17
                                    

Omlouvám se za to, že je tak krátká a nejspíš tu bude hodně chyb, protože jsem to zase psala po tmě, ale i tak přeji krásné čtení :))

Ráno mě probudilo sluneční světlo, které pronikalo do mého pokoje. Otočila jsem se na druhý bok a chtěla nahmatat na druhé části postele Justina, ale nebyl tam. To mě  hned probralo. Porozhlédla jsem se po místnosti a nikde ho neviděla, ani nějaký debilní vzkaz o tom, že jde pryč. Povzdychla jsem si a vstala  z postele. Udělala jsem ve své koupelně ranní hygienu a pak si na sebe vzala (obrázek na straně). Ještě jsem se zkontrolovala v zrcadle a šla dolů do  kuchyně. Když jsem tam přišla, okamžitě mě přešla ta moje mrzutost, kvůli tomu, že Justin u mě ráno nezůstal. On totiž seděl se Scooterem přímo tady na barové židličce u ostrůvku. Usmála jsem se od ucha k uchu a přicupitala zezadu k němu. 

,,Dobré ráno." pošeptala jsem mu do ucha a dala mu pusu na tvář. Justin si mě přitáhl k sobě a já si mu teda sedla na klín. Scooter se na nás jen debilně usmál a pak se šel koukat do obýváku na hokej. 

,,Tak co budeme dnes dělat?" zeptala jsem se ho.

,,Nakupovat."  řekl Justin.

,,Cože? Vždyť já i ty máme hadrů na rozdávání. Uděláme si den jen sami pro sebe, prosím." zažadonila jsem a políbila ho na rty.

,,Jenže za necelý týden letíme na dovolenou na Bahamy, takže jo, musíme nakupovat." řekl Justin a dal mi pusu na nos.

,,Fájn. A proč na Bahamy? Mě se minule na Hawai líbilo." řekla jsem.

,,Na Bahamách jsme ještě nebyli, protože jsme jezdili jen na Hawai, takže teď zkusíme něco novýho." řekl a usmál se.

,,Dobře." vstala jsem z něho.

,,Tak můžeme jet, jen si nahoru skočím pro kabelku." mrkla jsem na něj.

,,Jasně, čekám tě v autě." zavolal za mnou Justin, když jsem vybíhala schody. V pokoji jsem si vzala modrou kabelku přes rameno na řetízku a mohla jsem vyrazit. Dole u dveří jsem si ještě obula modré sandálky na zip na podpatku. Rozloučila jsem se Scooterem a utíkala do Justinova auta.

,,Zlato, ještě se stavíme u mě. Nevadí? Já si potřebuju vyměnit oblečení. Hygienu jsem už měl u vás." řekl mi

,,Jo jasně, žádný problém." usmála jsem se na něj. Justin nastartoval auto a vyrazili jsme. Celou cestu však volant svíral jen jednou rukou, protože tu druhou měl na mém stehně. Když jsme přijeli k němu, on okamžitě vyběhl nahoru se převlíknout a já si šla pro něco do lednice. Tak trochu jsem u něj byla jak doma. Přeci jenom, jsme tu se Scooterem taky strávili hodně času, stejně jako on u nás. Justin seběhl dolů a na sobě měl strakaté kraťasy a k tomu bílé tričko s výstřihem do V, které mu krásně zvírazňovalo jeho svali. Rychle jsem se ale vzpamatovala, aby si ze mě zase nezačal utahovat, že slintám a tak. Justin si ještě nasadil čepici, brýle a bílé supry a vyjeli jsme. 

V nákupáku se to neobešlo bez toho aniž by tam nějaká Belieberka nedostala hysterický záchvat. Nějak jsme to ale přežili. Když jsem si byla kupovat plavky, Justin samozřejmě ,,omylem" zavítal do oddělení spodního prádla pro ženy. No přinesl mi celkem zajímavé kousky. Ale když mi přinesl černou krajkovanou podprsenku a k tomu černý krajkovaný tanga, musela jsem uznat, že má vkus. Nakonec jsem si to spodní prádlo koupila a k tomu ještě jedny černozlatý plavky a jedny plavky s americkou vlajkou. Ano, miluji svoji rodnou zem. Neumím si představit, jak bych žila, třeba někde na východu Evropy. 

Domů jsme se vrátili až za tmy, ale tentokrát u nás Justin nepřespal.

Když jsem přišla domů, hned na mě vyběhl z obýváku Scooter.

,,Mám jednu dobrou a jednu špatnou zprávu..." řekl mi.

Tak co? Prosím nechte vote a koment :)) Miluji vás lidičky a taky strašně miluji vaše komenty :) Nevím jak ted o víkendu stihnu přidat novou část, protože budeme mít návštěvu :PPP xoxo Klára :))

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat