18. kapitola

6.5K 359 8
                                    

Omlouvám se, že je tak krátká a za chyby :) Krásné čtení...

Po několika hodinovém letu jsem konečně ucítila vzduch Kalifornie. DOMOV! Před letištěm jsem si stopla první volný taxík a nadiktovala řidiči adresu mého domu. Mobil jsem si nechala v režimu letadlo, abych mohla poslouchat smutné písničky a přitom, aby mě někdo (Justin) nebombardoval esemeskama a telefonátama.

Zastavili jsme před mým domem, dala jsem řidičovi požadovanou částku, vytáhla si kufr a šla do domu. Když jsem otevřela dveře, kufr jsem nechala v předsíni a hned zamířila do lednice pro zmrzlinu. Dneska se hodlám utápět v žalu. Vzala jsem si jí z lednice, k tomu jsem si ještě vytáhla ze šuplíku v lince lžičku a mohla jsem začít s maratonem romantických filmů. Jako první jsem si pustila On je fakt boží. Jak je možný, že ona si dokáže najít nádhernýho kluka kterej jí nepodvádí a já ne? Život sakra není fér! Během sledování jejich Happyendu se po celém domě rozlehl zvuk domácího telefonu z předsíně. Přišla jsem k němu (ač nerada) a zvedla ho.

,,Braunovi, co potřebujete?" zeptala jsem se slušně.

,,Kim?" uslyšela jsem z druhé strany mě velice povědomý hlas.

,,Já se ti strašně omlouvám..." než to stačil všechno doříct, tak jsem to típla a pro jistotu jsem vypla vyzvánění. Zase jsem zakempila u televize a ani nevím kdy, ale usnula jsem.

Ráno jsem se probudila celkem brzo. Šla jsem teda i s kufrem, který pořád byl v předsíni, do pokoje a pak jsem zalezla do své koupelny. Tam jsem vykonala všechnu potřebnou hygienu a vrátila jsem se zpět do pokoje. Oblíkla jsem si na sebe černé chachi kalhoty a k tomu bílé široké tílko někam k pupíku. Ještě jsem si rychle vybalila kufr, pak jsem jen sebrala tašku a šla do zkušebny. To budou všichni koukat co tam dělám, když si mám užívat s Biebsem na Bahamách. 

Auto jsem zaparkovala před zkušebnou a vydala se dovnitř. Otevřela jsem dveře a všechny pohledy se strhli na mě. 

,,Ahoj lidi." pozdravila jsem a lehce se usmála.

,,Kim, co-co tady děláš? Nemáš být na Bahamách?" zeptala se mě Carin (pozn. aut.: Carin je ta blonďatá tanečnice z Boyfriend, ALAYLM a tancovala na Believe tour), když ke mě přiběhla a objala mě.

,,Jo mám, ale no, je to složitý a je to na dlouho." vymluvila jsem se z toho a šla si dát tašku do rohu. 

,,Takže Kim, budeš zaskakovat Elysandru" (pozn. aut.: Elysandra je ta tanečnice, která tancuje u Justina v písničce ALAYLM a je s ním na Believetour) řekl mi náš choreograf.

,,Jo jasně, žádný problém." řekla jsem, ale přitom jsem uvnitř šílela. Jestli se Elysandře něco stane a ja s nim budu muset tancovat na As long as you love me, tak to mě asi poser.

Tak jen do mě :) Děkuji vám, že mě pořád podporujete a že Vás baví to stále číst :) Napadlo mě, že byste mohli napsat, jak byste chtěli, aby se to dál rozvíjelo a já bych to kdyžtak přidala do příběhu a samozřejmě bych na začátku napsala kdo mě inspiroval :)) MILUJI VÁS <3 xoxo Klára

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat