27. kapitola

6.7K 330 19
                                    

Tuto část chci věnovat Barus_Belieber za její ABSOLUTNĚ ÚŽASNEJ KOMENTÁŘ !!! Děkuji ti za něj :)) Omlouvám se, že je tak krátká, ale chtěla jsem jí dát co nejdřív. 

PS: Pusťte si po straně HEARTBREAKER! 

Druhý den ráno jsme hned vyrazili zpět do Vancouvru. Zastavili jsme se na pár odpočívadlech a pak zase pokračovali v cestě. Přijeli jsme k hale, kde vzadu parkovali naše tourbusy. Samozřejmě že tam bylo strašně moc vřeštících fanynek, ale já je chápu. Přijeli jsme do "chráněné" zóny a vystoupili všichni z aut. Hned za námi přiběhl Scooter.

,,Justine, dáme na koncertě Heartbreaker?" zeptal se ho.

,,Jo jasně. Mě to problém nedělá. Aspoň už konečně vyjde a Belieberky mě za to přestanou zabíjet. MOhli bysme to udělat tak, že jakmile to začnu zpívat, tak se to objeví na iitunes a někdo za mě dá na můj twitter odkaz." řekl a podíval se na mě.

,,Tím chceš říct, že ten někdo jsem já?" zeptala jsem se ho.

,,Tak nějak." usmál se na mě a dal mi pusu na tvář.

,,Tobě jediný věřim a můžu ti říct heslo." mrkl na mě.

,,Dobrá tedy." příkývla jsem a my se otočili zpět na Scootera.

,,Dobře, jdu to tedy zařídit." otočil se na patě a odcházel pryč.

,,Takže, chcete provést po hale?" zeptala jsem se tety a strejdy. 

,,Jo jasně a - " nestihli to doříct a přerušil nás Nick, kterej k nám doběhl.

,,Jděte se převléknout, za 15 minut je zkouška." řekl nám a hned odešel. Už jsem se chtěla nadehnout a něco říct, ale teta mě předběhla.

,,To je dobrý,, my se provedeme samy." usmála se. Zase jsem chtěla něco říct, ale tentokrát mi do toho skočil Justin.

,,Tak Kenny vás provede." řekl a usmál. Přivolali jsme k nám Kennyho, který se vším souhlasil a pak jsme se s Justinem vydali do jeho tourbusu, kde jsme se převlíkli.

,,Zlato, už jsi?" zakřičel na mě Justin od dveří.

,,Jo už jdu." řekla jsem, vyšla z koupelny a ještě si utahovala culík. 

S Justinem jsme se chytli za ruce a směřovali do haly. Tam jsme prošli chodbami a vylezli na pódium, kde se čekalo jen na nás. Ups. Začali jsme trénovat a všichni byli absolutně zničení, ale já jsem na tom byla ještě o něčo hůř, protože mi nebylo vůbec dobře, ale teplotu ani nic takovýho jsem neměla. Skončili jsme a stoupli si ještě do kroužku a říkali si různé věci na zítřek. Justin mě objal zezadu a svoje ruce spojil na mém břichu, které začal hladit a mě to strašně uklidňovalo. 

,,To by byla hezká fotka." rozplývala se nad námi Christi.

,,Tak nás tedy vyfoť." řekl Justin a přitom jí podával svůj mobil. Ona ho vzala a vyfotila nás v tý pozici jako před nim s tím rozdílem, že teď jsme měla hlavu otočenou na stranu a s Justinem jsme si dávali polibek. Justin si vzal zpět mobil a já koukala co dělá. Dával tu fotku na instagram. Musím říct, že nám to tam spolu slušelo. Nechala jsem si pak tu fotku poslat k sobě na mobil a dala si jí jako tapetu stejně jako Justin. 

Pak jsme se vrátili zpět do autobusu, kde už na nás čekal Scooter, Kenny, teta Soňa a strejda Ríša. To bude ještě dlouhý večer...

Jen do mě ! Takhle kapitola se mi moc nelíbí a je taková nudná :P Ale soutěž stále pokračuje (zmínila jsem se v minulé kapitole) Miluji Vás :)) xoxo Klára 

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat