1. kapitola

13.2K 526 13
                                    

„Scootere, ty jsi snědl poslední popcorn?“ zařvala jsem na něj přes celý dům, aby mě slyšel. Jasně, je to můj strejda, ale já mu říkám jménem.

„Já ti ho tak budu jíst.“ řekl mi, když přišel do kuchyně.

„Tak jak to, že tu už není a obal od něj je na vrchu koše?“ ukázala jsem směrem na koš.

„Jo no, on se hrál včera hokej a Justin přišel a měl na něco chuť, tak jsem mu nabídl tohle.“ řekl a docela dobře se bavil na mém výrazu.

„Já toho Biebera zabiju. Co si o sobě myslí?! On má miliony dolarů na svým kontě, ale stejně mi musí vzít poslední popcorn. Ten už v životě nepáchne do naší kuchyně. Co je k smíchu?“ na konci svého monologu jsem si všimla že se Scooter popadá za břicho.

„Ještě jednou. CO je k smíchu?“ už jsem ztrácela trpělivost.

„Nic já jen no, tvůj výraz. To je k nezaplacení.“ řekl a smál se dál.

Přestala jsem to řešit a radši šla k sobě nahoru. Sedla jsem si na postel, zapnula Macbook a přihlásila se na facebook a twitter a k tomu si pustila Selenu Gomez Come and get it. Selena byla úžasná zpěvačka, ale ještě lepší kamarádka. Sice Biebera nemůžu vystát, ale se Selenou jsme si padli do oka. I teď si spolu píšeme a občas razíme na nákupy.

Koukla jsem se na facebook a měla tam dvě zprávy. Jedna byla od Austina a druhá, světe div se, od Biebera.

Nejdřív jsem  odepsala Austinovi, že s ním nemůžu jít na koncert Lany del Ray, protože budu zrovna na dovolený se Scooterem. Druhej důvod je taky ten, že jí moc nemusím, ale to mu radši říkat nebudu, jinak bychom se zase pohádali a to bylo to poslední, co mi teď scházelo. Poslední dobou to mezi námi nějak skřípalo a postupně jsme se začali odcizovat. Myslím, že to je jen otázka času, kdy spolu přestaneme chodit.

Nakonec jsem otevřela zprávu od Biebera. Naneštěstí byl teď online.

ON: Nechybí ti náhodou něco?? :D

JÁ: Jo Justinku, nevíš, co by to náhodou mohlo být?!

ON: Fakt netuším… :D

JÁ: Vážně ne?

ON: Nop :DDD

JÁ: Fajn, takže okamžitě zvedni ten svůj línej zadek a jdi mi koupit popcorn… já jsem se chtěla koukat na film a teď ani nemůžu, protože bych k tomu neměla nic k jídlu!!

ON: Jasně shawty. Už jedu :*

JÁ: Bych ti radila. A tu shawty a pusu si laskavě odpusť!

ON: Tak já jí jedu koupit popcorn a ona je na mě ještě zlá :((

JÁ: Jedeš mi ho koupit, protože jsi mi ho SNĚDL!!

ON: Fájn no, vyhrála si, shawty :*

JÁ: Čau radši…

Já ho zabiju, až ho uvidím. Bude mrtvej dřív než stačí říct shawty…

Rychle jsem se odhlásila z facebooku, aby neměl šanci mi odepsat a šla se radši kouknout na twitter. Rovnou na mě vyjel nový tweet od Justina – Já jí jdu koupit popcorn a ona je na mě ještě zlá :(( :D

Hned jak jsem si to přečetla, okamžitě jsem na to odpověděla – Kdybys mi nesežral ten poslední, tak si ho teď nemusel kupovat ;)

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat