15. kapitola

9.1K 415 36
                                    

Omlouvám se, že dlouho nebyla kapitola ale měla jsem jisté problémy.. Omlouvám se taky za gramatické chyby co tu budou :P Po straně máte v multimédiích video Justinova domu v Calabassu, kde je ukázaný i interiér vevnitř, není to jen z fotek, je to normální video..... přeji krásné čtení :)

15. kapitola 

Pomalu si lehl nade mě, ale podpíral se jednou rukou aby mě nezalehl. Jazykem se mi dostával do úst a já jsem samozřejmě spolupracovala. Po chvíli jsem ho přetočila pode mě a sedla si na něj obkročmo. Pánví jsem mu začala kroužit na jeho rozkroku a jeho vzdychy začaly naplňovat celou místnost. Já jsem se zase přitiskla na jeho rty a tím se jeho vzdychy utlumily. Nepřestávala jsem ale kroužit na jeho rozkroku a začala jsem cítit něco velkýho a tvrdýho. Úúú, vzrušila jsem ho.

Justin se zase převalil nade mě a sundal mi tričko a já jemu to jeho. Navzájem jsme si začali rozepínat kalhoty. Já jsem zůstala jen v podprsence a kalhotkách a on jen v ... růžových boxerkách se Spongebobem? Bieber jako fakt? Nevydržela jsem to a začala se smát, až mě z toho bolelo břicho. Samozřejmě jsem si od Justina vysloužila nehápavý pohled.

,,Krásný boxerky." řekla jsem mu a tím mu naznačila, čemu se směju.

,,Já vim že jo. Ale nemáš žádný právo se jim smát." přiblížil se ke mě obličejem a měl takový vyhrožující výzar.

,,Já můžu všechno." řekla jsem provokativně.

,,Uvidíme." mrkl na mě a dravě se mi přisál na rty. Jednou ruku mi hladil záda a pomalu se přibližoval k rozepínání mojí podprsenky. Chvilku pátral po zapínání, ale nemohl ho pořád najít.

,,Justine, ona se rozepíná vepředu." řekla jsem mezi polibky.

,,To vim ne." odvětil a zase jsme se začali líbat, mezitím, co on mi vepředu opatrně rozepínal podprsenku. Po odepnutí ji odhodil někam do rohu pokoje a dostavil se mu pohled na můj odhalený hrudník. Vzal do rukou obě prsa a jazykem začal jezdit okolo jedné mé bradavky. Tu pak začal ohryzávat a nakonec se přesunul i na druhou. Já jsem mezitím vzdychala a tahala ho za konečky vlasů, což v něm probudilo ješě větší touhu. Justin to nakonec nevydržel a stáhnul mi kalhotky, já jemu boxerky a společně jsme nasadili na Jerryho kondom ( :D nevěděla jsem jak to jinak napsat). Pak jsem si opět lehla a on nade mě. Kouknul se mi do očí a tím se mě ptal jestli si jsem jistá. Já jsem jen přikývla. Justin mě tedy něžně políbil a opatrně do mě vniknul. Ten pocit byl úžasný. Naše těla byla jako jedno. Zapadli jsme do sebe jako skládačka. Postupně začal přidávat na tempu a naše vzdychy zaplňovaly celou místnost. Po chvíli jsem ho převrátila na záda a sedla si na něj. Líbil se mi pocit, že mám nad ním navrch. Začala jsem na něm dělat krouživé pohyby a Justin prsty zarýval do mých boků. Naklonila jsem se k němu a vašnivě jsme se políbili. Najednou se Justin převrátil a já byla zase pod ním. Začal čím dál tím víc přidávat na tempu. Najednou jsem pocítila slastnou křeč jménem orgasmus, která mi projela tělem. Justin ještě párkrát přirazil a po chvíli se taky udělal a vyčerpaně si lehl vedle mě. Oba dva jsme rozdýchávali nejlepší orgasmus v našem životě.  Já jsem se po chvíli zvedla z postele a oblíkla si na sebe Justinovo tričko.

,,Kam jdeš?" zeptal se mě nechápavě.

,,Vysprchovat." mrkla jsem na něj.

,,Počkej, jdu taky." okamžitě vstal z postele.

,,Okej." nemělo smysl mu v tom bránit. A navíc i Justin tu sprchu potřebuje a to nemluvim o tom, že má na sobě furt kondom.

Když jsme přišli do koupelny, tak ho ze sebe sundal a hodil ho do koše. Já jsem si svlékla jeho tričko a oba dva jsme vešli do sprchy. Byla to obyčejná sprcha, bez ničeho zvláštního, protože oba dva jsme už byli opravdu hodně utahaní.

Když jsme šli spát, Justin si na sebe oblékl svoje boxerky a já jsem si na sebe vzala čistý kalhotky a jeho tričko, které nádherně vonělo. Společně jsme zalehli do postele a usli v objetí.

Ráno mě vzbudilo šimrání na mé pravé  noze, kterou jsem spuštěnou mimo postel. Koukla jsem se, co to je a koho jsem neviděla. Mojí malou Lauru.

,,Ahoj broučku, půjdeme spolu ven?" zeptala jsem se, i když jsem věděla, že odpověd nedostanu. Otočila jsem se zpátky na Justina, který už taky vstával a bral si do ruky Mika. Já jsem si tedy vzala do ruky Lauru a vydali jsme se dolů, kde jsme je oba pustili na zahradě a tam si mohli řádit jak chtěli, i když jsem měla obavu, že nám spadnou do bazénu. Justin si sedl na jedno lehátko u bazénu a já jsem šla mezitím připravit ranní kávu. Sobě jsem udělala Laté a Justinovi capuccino z Dolce Gusta. Připravila jsem k tomu ještě croasanty a vrátila se zpět k bazénu, kde jsem na malý stolek mezi lehátky položila naší snídani. Justin se na to kouknul a hned se mu rozzářili oči.

,,Ne ne, něco za něco." zabrzdila jsem ho předtím, než se na to vrhnul.

Justin hned pochopil, naklonil se ke mě a dal mi nádherný polibek. Tak takovýhle jsem si snad ani nezasloužila. 

Společně jsme posnídali a koukali se na naše miláčky, jak spolu dovádějí. Ti po chvíli přiběhli k nám a Laura si lehla do stínu pod moje lehátko a Mike pod to Justinovo. Byli celkem vyřízení, takže jsem odběhla do domu pro misky. Venku jsem jim tam napustila hadicí vodu a misku jsem dala přímo k nim. Oba začali pít jak, kdyby v životě neviděli vodu. Následně oba usnuli. Já a Justin jsme mezitím vzali nádobí ze snídaně a šli jsme ho dát do kuchyně do myčky. Když jsem se otočila a chtěla jsem jít pryč, narazila jsem do Justina. Ten se jen pousmál, chytil mě za boky a začala mě líbat. Já jsem si ruce propletla v jeho vlasech. Najednou jsme uslyšeli zakašlání.

,,To si fakt musíte dávat opáčko i po tom večeru?" zeptal se nás Scooter a my jsme oba zrudli jak rajčata a já jsem otevřela pusu do O.

,,Zavři pusu, vlítne ti tam moucha." řekl Scoot, když okolo nás procházel a cvrnkl mě do nosu.

To jako vážně? Už máme další trapas. Grrr! Scooter vždycky musí vidět, nebo slyšet i to, co by neměl. 

Nakonec jsme k tomu s Justinem nic neřekli a šli pro naše rošťáky, kteří si pořád dávali pauzu pod lehátkama. Já jsem si vzala Lauru a Justin Mika a společně jsme šli ke mě do pokoje, kde jsem si zabalila věci a převlékla se. S Justinem jsme zabalili věci i pro Mika a Lauru a vydali se směrem k Justinovi v jeho bílém ferrari. Rozhodli jsme se, že musíme Mikovi a Lauře ukázat i jejich druhý domov. Tam asi teď budeme pořád, jelikož nechceme, aby se nám se Scooterem stal nějaký nový trapas.

Tak? Jen do mě :) Ještě jednou se omlouvám, že jsem nepřidávala :P a taky doufám, že Vás to ještě baví číst... xoxo Klára 

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat