28. kapitola

6.4K 350 22
                                    

Tuhle kapitolu bych chtěla věnovat rovnou třem čtenářkám, jelikož všechny měli naprosto dokonalé komentáře, které mě doslova posadili na prdel.. :DDD je to pro NelaCupina, Dootta a znovu pro Barus_Belieber :) Děkuji holky za úžasné komentáře :)) 

Další den ráno jsem se probudila na to jak mi bylo špatně. Rychle jsem se vytrhla z Justinova náručí a běžela na záchod, kde jsem ze sebe dostala zbytek večeře. Po chvíli jsem uslyšela klepání na dveře, ale ani jsem nemohla odpovědět, protože jsem se zase svíjela u záchodové mísy. Justin samozřejmě ke mě přišel a i při mém chabém odstrkování u mě zůstal, hladil mě po zádech a přidržoval mi vlasy. Když jsem si byla jistá, že jsem skončila, spláchla jsem záchod a vypláhla si pusu.

,,Dneska nebudeš vystupovat." řekl mi Justin a já se podívala na jeho odraz v zrcadle.

,,Budu vystupovat." řekla jsem paličatě a otočila se k němu.

,,Nebudeš, když ti je špatně." řekl a skrčil čelo.

,,Ale mě to už přešlo. Vlastně mám teď spíš hlad." řekla jsem mu a pohladila se po břiše naznak toho, že se to už nedá vydržet.

Oba jsme tedy vyšli do ven do kuchyňky.

,,Tak co bys chtěla?" zeptal se mě.

,,Vajíčkááá." vykřikla jsem nadšeně.

,,Jseš si jistá?" zeptal se.

,,Jasně, tak šuup, než ohryžu tady ten stůl." usmála jsem se a sedla si k jídelnímu stolu. Justin během chvíli udělal vajíčka pro mě i pro sebe a oba jsme se v klidu najedli. Pak jsme se šli převlíknout do něčeho volnýho a vyšli z tourbusů. Z přední části haly jsem slyšela Belieberky a tak když se Justin chystal zajít do haly, jsem ho zatáhla k sobě a on se na mě jen nechápavě podíval.

,,Pojď se mnou." mrkla jsem na něj a on se na mě nechápavě podíval. Propletla jsem si s ním prsty a vedla ho před halu. 

,,Chceš pozdravit fanoušky?" zeptal se mě a já jen pokroutila hlavou.

,,Ne, MY chceme pozdravit fanoušky." mrkla jsem na něj.

,,Dobře." usmál se a dal mi pusu na tvář. 

Přišli jsme před halu a tam za plotem stálo strašně moc Belieberek. Justin si s nimi podával ruce a já jen stála opodál u dvou bodyguardů.

,,Kiiiiiim." křičeli ty holky na mě. Usmála jsem se a taky šla k nim. Vyfotila jsem se s nimi, s některými jsem si i popovídala a taky jsem zjistila pár jejich twitterů, abych je mohla follownout.  Asi po půl hodině jsme se s Justinem vrátili zpět, ale tentokrát jsme už šli do haly. Dolaďovali jsme poslední detaily a pak už jsme se šli zase převlíct. Justin byl mezitím na M&G a  my se už chystali dopředu. 

,,Holky pojďte sem." zakřičela jsem na Christi, Kaili a Salemu. Všechny ke mě přišli a já jen ukázala na zrcadlo a ony hned pochopily. Každá jsme udělali nějakou pózu a já to vyfotila. Hned jsem to umístila na twitter, instagram a facebook a označila v tom holky. Potom jsem mobil odložila ke stolu se zrcadlem (jak se objevuje v šatnách slavných celebrit) a vyrazila do chodby za pódiem, kde jsme se všichni začali shromažďovat. Nakonec dorazil i Justin a my jsme udělali náš pozdrav pro štěstí. Justin ke mě ještě přišel a vášnivě mě políbil. Pak už jsme ale oba museli jít dělat show. 

Koncert probíhal celkem v pohodě. Dneska už jsem nebyla jako OLLG, ale Justin ještě před písničkou pronesl pár vět směřující na mě.

,,Tohle je pro mojí velkou lásku Kim. Dnes 13. září to jsou přesně dva měsíce od toho, co jsme spolu začali a tuto písničku bych chtěl věnovat právě jí.

Začal zpívat a já jsem stála v zákulisí a koukala se na něj jak debil. Pořád mi ale něco vrtalo hlavou 13. září. Na co jsem zapomněla? Co má být 13.? Z mého přemýšlení mě vytrhla až holka, která chytala doslova hysterický záchvaty. Dnešní OLLG. Přišla jsem k ní a jakmile onna zbystřila, kdo jsem, tak začala brečet ještě víc. Objala jsem jí a říkala jí, že se musí uklidnit. Po chvilce to pochopila a kupodivu se i uklidnila. Kluci jí vytáhli na pódium a já se dál koukala na tu show. 

Následovala písnička As long as you love me a já zrovna tancovala okolo Justina, když jsem si uvědomila, co znamená datum 13. Na chvíli jsem se zasekla, ale pak jsem tancovala dál. Justin si toho ale asi všimnul, jelikož hned po skončení písničky se mě v zákulisí ptal.

,,Kim, proč ses zasekla?" ptal se pořád.

,,Já jsem jen nad něčím přemýšlela. Jdi už na pódium." popostrkla jsem ho a on mi dal ještě jednu letmou pusu.

To datum. Jak jsem mohla být tak blbá a zapomenout na to. Tohle je katastrofa. Sice se říká, ať se nedělají předčasné závěry, ale já už si jsem jistá, i když to je absolutně absurdní, abych byla těhotná...

Omlouvám se za chyby :) Tahle story už přesáhla 20,000 reads!! !WOOOOOOOW!!! nemůžu tomu pořád uvěřit. Jste úžasní. Miluji Vás, Miluji Vás a ještě jednou Miluji Vás. Jen tak dále a já se tu asi složím... Jo a ještě před Vánocema Vám udělám PŘEKVAPENÍ, ale neprozradím co to je :DDD xoxo Klára 

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat