38. kapitola Překvapení na cestě

6.1K 345 30
                                    

Omlouvám se že je další část až po týdnu, ale mám hodně učení a navíc to zase píšu na mobilu. Tahle část je pro swagdivaa, Barus_Belieber a Simona Valova.

Několik týdnů po tom, co se celý svět dozvěděl, že já a Justin budeme mít holčičku, strhla se doslova lavina s gratulacemi. Každý den se v televizi a na internetu objevovaly nové fotky, jak se venku procházím s holkama a nebo nakupujeme. Justin je totiž zpět na turné a mě chybí víc než kdy dřív. Scooter ale zrušil všechny akce měsíc před porodem a pak pět měsíců po porodu. Takže s Justinem budeme mít půl roku pro sebe a naší malou Emily. Rozhodli jsme se že se naše princeznička bude jmenovat Emily Mischel Bieber (Dootta doufam ze jsi spokojena :D ). Já a Justin teď momentálně plánujeme svatbu jelikož chceme aby se naše princezna narodila do kompletní rodiny. Abysme všichni měli příjmení Bieber. Páni, Kim Bieber, zní to divně ale jsem pyšná že zrovna já budu nosit toto příjmení, i když to zraní miliony Belieberek. Spousta mi psala že mě nenávidí a tak, ale pak tu je i druhá skupina, která se stále rozrůstá a ta mi píše všechny možný druhy gratulací. Většinou, když se nudím, jdu tak na hodinu na twitter a odpovídám na dotazy a děkuji těm, co nám gratulují a nakonec follownu i několik Belieberek.

*Měsíc před porodem*

Uslyšela jsem bouchnutí dveří, což mě probudilo. Venku byla ještě tma, takže jsem se podívala na hodinky a zjistila že jsou čtyři hodiny ráno. Proboha, snad to nejsou zloději. Rychle jsem vylezla z postele, tedy tak rychle jak se dalo vzhledem k mému bříšku. Vzala jsem ze skříně baseballku (nevim jak se to pise ale doufam ze jste pochopily hůl nebo tyc nebo ja nwm co na baseball) a vydala se dolů.  Ze schodů jsem viděla, že jde z kuchyně světlo. Sebrala jsem všechnu odvahu a vidala se dolů.

,,Justine." řekla jsem překvapeně, když jsem viděla záda mého snoubence.

,,Ano lásko?" otočil se na mě Justin s pusou plnou jídla, ale opravdu PLNOU!

,,Já myslela že tu budeš až v osm ráno." řekla jsem pořád plná úžasu.

,,No, my jsme stihli letadlo, který letělo dřív, takže mě tu máš totálně hladovýho." řekl a udělal na mě psí oči.

,,Tak prosím něco udělej, já mám taky hlad." taky jsem udělala psí oči a Justin přiznal porážku.

,,Ale ještě mi něco dlužíš." řekl mi a já nadzvedla obočí. Přišel ke mě, jednou rukou mě objal okolo pasu a druhou hladil bříško a potom mě políbil.

,,Lásko, víš co je zítra?" zeptala jsem se ho.

,,Takže zítra, teda spíše dnes, je 13. března a bude to přesně osm měsíců, co jsme spolu. Dovíme se výsledky Elisandřiny nemoci a zapomněl jsem na něco? Jo už to mám. Dnes bude náš nejsťastnější den D." řekl a políbil mě. Ano má pravdu. Dnes se bereme. Sehnala jsem si nádherný šaty pro těhotný. Budou tam všichni, takže dnešek bude prostě perfektní. Jediný mínus je, že to je největší senzace na celém světě, takže to je na všech televizních programech,  ve všech časopisech a internet je tím doslova pohlcený.

,,Už se nemůžu dočkat, až budu Kim Bieber." sladce jsem se usmála nad tou představou.

,,Já se nemůžu dočkat toho, až budeme rodina." řekl Justin. Společně jsme se ještě najedli a pak se šli vyspat do růžova. Teda spíš do té doby, než nám zazvoní budík a my se budeme muset přichystat. Usnuli jsme tak, že mě Justin zezadu objímal a hladil mi bříško.

*Ráno*

Mě i Justina ráno probudil budík. Stihli jsme si dát ještě společnou sprchu, já jsem se oblíkla do tepláků a trička od Justina a pro Justina si přijel Scooter. Všichni chlapy totiž jeli do jednoho hotelového pokoje, kde se přichystali a mezitím ženský přijedou k nám domů společně s kosmetičkami.

*Na obřadu*

Justin už byl dávno před oltářem a já ještě čekala vzadu společně s družičkami, což byla Kaili, Salema, Christi, Elys, dokonce i Jazmyn a pak Selena, která byla zároveň mým svědkem. Samozřejmě tu byl ještě Scooter, který mi zastupoval tátu. Je mi líto, že tu nejsou rodiče, aby viděli, jak si beru muže, kterého miluji. Věřím ale, že mě sledují seshora.

Najednou začala hrát píseň a já pochopila že už je čas. Holky šli přede mnou a já pevně svírala Scootra. Procházeli jsme uličkou a já všude viděla známé tváře. V první řadě seděl Jeremy s Pattie, která mi byla posledních pár měsíců, jako moje máma. Koukla jsem se dopředu k oltáři, kde jsem viděla stát Alfreda, Chaza, Ryana, což byl Justinův svědek, a malého Jaxona a hned vedle něj jeho velkého bráchu. Hned jak se nám spojily pohledy, tak ze mě všechna nervozita opadla a já už se nemohla dočkat až budu zase u něj. Scooter předal moji ruku Justinovi a pak začal mluvit oddávající. Já jsem ho ale totálně neposlouchala, protože jsem se soustředila na Justina.

,,Ano." pronesl Justin a sladce se na mě usmál. Nakonec se oddávající zeptal i mě a já odpověděla stejně sebevědomě jako Justin. Potom nás obklopili všichni naši blízcí a začali nám gratulovat. Když ke mě přišla Elys, tak jsem se jí zeptala jak to s ní vypadá a ona mi řekla, že líp, mnohem líp. To byl pro mě úžasný dárek v tom momentu.

Na oslavu jsme jeli do nějakého luxusního sálu uprostřed L.A.

Jako tradičně jsme s Justinem, jakožto novomanželé, nakrájeli dort a pak jsme se krmili navzájem. Potom přišel na řadu náš první novomanželský tanec. Hrála nám k tomu písnička A Thousand years od Christini Perri ale zpívala jí Selena. Všechno bylo úžasné, s Justinem jsme se na sebe usmívali až do doby, kdy jsem v podbříšku ucítila nepříjemnou bolest a potom jsem cítila jak mi po nohách stéká voda. Vyděšeně jsem se podívala na Justina, který vůbec nechápal o co jde, ale když viděl, jak se držím za břicho a krčím se, tak hned pochopil. Podepřel mě a mezitím se k nám všichni seběhli.

,,Co se stalo?" ptala se vystrašeně Pattie.

,,Kim praskla voda." odpověděl Justin, jelikož já jsem nemohla.

,,Rychle musíme jí odvézt do nemocnice." řekla Pattie a pomáhala mi s Justinem dostat se ven. Scooter a Jeremy šli před námi a rozháněli novináře, kteří stepovali před vchodem. Nakonec jsme nastoupili do velkého Range Rovera. Justin se posadil dozadu a já jsem si položila hlavu do jeho klína a Pattie si sedla k mým nataženým nohám. Scooter si sedl rychle na místo řidiče a Jeremy na spolujezdce a rychle jsme vyjeli. Justin mě celou tu dobu držel za ruku a říkal mi upokojivá slova a Pattie mě hladila po břiše a říkala Emily, ať ještě chvíli vydrží, mezitím co jsem já zhluboka dýchala a šli na mě první stahy...

Jen do mě :) vim te je kratka ale na mobilu se to fakt blbe pise :P nevim kdy bude dalsi :) ale stejne Vas miluji protoze tolik uzasnych komentaru a podpory co mi davate je neuveritelny :) opravdu moooc mi na vas zalezi :* xoxo Klára

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat