7. kapitola

9.4K 453 11
                                    

Zatím je krátká, ale dneska přidám ještě jednu :) Krásné čtení :)

Když jsme vyšli ze studia, ozvali se za námi ještě další kroky. Otočili jsme se a tam stál Scooter. Jejda.

,,Takže, pak si o tom doma promluvíme. Teď tu je moc novinářů." řekl a my přikývli. Prodrali jsme se skrz novináře, kteří se nás ptali na věci typu Už jste spolu spali? Jak dlouho  jste spolu? Chystáte tajnou svatbu? Je pravda, že je Kim těhotná? Proboha, kam na tyhle debility chodí. Nastoupili jsme do auta. Já jsem seděla uprostřed a cítila jsem se mezi Justinem a Scootrem jak sardinka. 

,,Takže, jak my to vysvětlíte?"  zeptal se Scooter.

,,Já myslela, že to budeme probírat až doma." řekla jsem s nadějí v hlase.

,,No, tady by to taky šlo." řekl nám. ,,Takže, jak to teď je?" zeptal se nás znovu.

,,Máme fake vztah." řekla jsem neutrálně. 

,,Cože máte?" zeptal Scooter a zřejmě nemohl uvěřit vlastním uším.

,,Chodíme spolu jen na oko. Když tam Justin seděl a musel to vysvětlovat, najednou jsem prostě musela něco udělat, aby neztratil nějaký Beliebers, kvůli tomu, co budou psát v novinách. Vy si nemůžute dovolit další přešlapy. Takže zatím to bude fake vztah." dořekla jsem.

,,Zatím?" proboha on je stejný jak Justin. Taky si všiml toho slovíčka zatím. 

,,Jo zatím. Justin ví, co tím myslím, takže ti to nemusím vysvětlovat. Tohle je jen mezi náma dvěma." dořekla jsem a už jsem byla celkem nabroušená. Scooter už celou cestu nepromluvil a Justin radši taky ne. Když jsme zastavili u nás před domem, Justin šel taky s námi. Odešla jsem do svého pokoje a on mě následoval. Chtěla jsem mu něco říct, ale neměla jsem na to sílu. Když jsme přišli do pokoje, Justin se rozvalil na mojí postel. Jasně, jako doma. 

,,Nechtěla bys dneska někam zajít? Lidi by nás měli společně vídat venku." navrhl.

,,Okej, platí. A v kolik?" zeptala jsem se.

,,Tak okolo sedmý tě tu vyzvednu. Vem si na sebe i plavky." mrknul na mě a já  jsem radši ani neprotestovala. Justin odešel a já se konečně mohla převléknout, ale ještě předtím jsem si dala krásnou osvěžující sprchu. Když jsem přišla v ručníku zpět do pokoje, na mé posteli ležel puget růží. Nádherných rudých růží. Uprostřed nich byl zabodnutý lísteček, takže jsem ho vytáhla a přečetla si ho.

Díky, že jsi mě v tom nenechala. Slibuji, že nebudeš litovat. S láskou JB.

Ani nevím jak, ale najednou se mi spustil vodopád slz. Byla jsem tolik dojatá. V životě mi kluk ještě nedal kytky. Byla jsem hotová. Asi nebude tak špatný, jak jsem si myslela.

Najednou mi ale začal zvonit mobil a na displeji se mi rozzářilo AUSTIN. A do hajzlu. pomyslela jsem si. Zvedla jsem t a čekala, co řekne.

,,Kim, právě jsem viděl na internetu, že chodíš s Justinem." řekl jedovatě. Já mu ale nemůžu říct, že to je jen fake, protože on by to hned roznesl, takže musím zvolit tu druhou možnost.

,,Austine, moc se omlouvám, ale poslední dobou to mezi námi neklapalo, a Justin tu teď byl pořád pro mě. Byl tu pro mě víc, než kdy předtím ty. Nediv se mi." řekla jsem mu.

,,Vždyť toho kluka nenávidíš." 

,,Lidi se mění a city taky. Tebe jsem dřív milovala, jenže to už docela dlouhou dobu není pravda a ty to víš. Najdeš si jinačí a mnohem lepší holku, než jsem já. Sbohem." řekla jsem a zavěsila to. Tím je vyřešen problém jménem Austin.

Večer bude další :) Prosím zanechte coment a vote :) Love you guys :** xoxo Klára:))

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat