33. kapitola

6K 329 22
                                    

Omlouvám se ale je trošku kratší protože jsem nemocná a zítra jedu pryč, ale chtěla jsem Vám sem dát aspoň něco. 

Tuto kapitolu věnuji uživatelkám FekovLenka, swagdivaa a jako tradičně Barus_Belieber :)) A všem ostatním nejmenovaným :D

Ráno jsem se probudila na nějaké hlasy. Po chvilce jsem zjistila, že to je jen jeden hlas, který patří mému úžasnému příteli.

,, ... no a pak jsme se dali už dopravdy dohromady. a nějak v tu dobu si vznikl ty, náš chlapečku. No a pak-" Justin nestihl doříct svojí myšlenku, když jsem se ozvala já.

,,Jak víš, že to bude kluk. Třeba to bude malá princezna." řekla jsem mu a on odtrhl pohled od mého bříška.

,,Lásko, ty už jsi vzhůru?" zeptal se mě překvapeně.

,,Tak koho by to neprobudilo." zasmála jsem se.

,,Omlouvám se. Chtěl jsem, aby ses trochu prospala." řekl omluvně.

,,Tohle je asi to nejkrásnější probuzení, jaké jsi mi mohl dát." usmála jsem se, přitáhla si jeho obličej k mému a přiložila jsem moje rty na ty jeho. Najednou se mi v hlavě promítla ta včerejší úžasná noc. Nikdy bych nevěřila, že si těhulky dokážou užít sex. Tenhle byl totiž jeden z mých nejlepších. Z mého přemýšlení mě vytrhl až Justinův hlas.

,,Lásko, půjdeme se projít?" zeptal se mě a já jen přikývla. Oba jsme šli do koupelny a každý si udělal to, co potřeboval. Potom jsme šli společně do šatníku.

,,Chceš si půjčit zase nějakou mikinu?" zeptal se mě a ukazoval na svoje nejširší mikiny.

,,Ne, díky. Stejně bysme to nezvládli ututlat až do května. A myslím, že teď bysme s tím už mohli jít ven." řekla jsem a usmála se na něj.

,,To na tobě miluji. To jak jsi odvážná, i když víš, do čeho jdeš." řekl a políbil mě.

,,Taky tě miluji." řekla jsem mu a pak se od něj odtrhla. Vybrala jsem si žluté celkém uplé tílko, samozřejmě o dvě čísla větší než je moje normální velikost, a k tomu bílé rifle a černý svetřík. I slepý člověk by viděl, že jsem těhotná. Z hluboka jsem se nadýchla a vyrazila dolů společně s Justinem. Obula jsem si černé balerínky, zatímco Justin si obul černé supry, které mu ladili k černým kalhotům, jak jinak než pod zadek, a bílému tílku, které krásně zvýraznilo jeho tělo. Musela jsem se zakousnout do rtu. Proboha jen prosím, aby krásu zdělilo to naše malý po něm a ne po mě, i když všichni říkají, že se můžu srovnávat s Megan Fox. 

Vyšli jsme z domu, nastoupili do auta a vydali se směrem k parku. Ten je dál od našeho domu, tak proto jedeme autem. Během jízdy Justinova pravá ruka sklouzla na mé stehno a to mi chlácholivě hladil. Věděl, že i když s tím chci vyjít na světlo, tak to je pro mě těžké.

Přijeli jsme k parku a oba jsme vystoupili. Justin mě chytil za ruku a oba dva jsme kráčeli po cestičce podé nádherných stromů. Najednou jsem uslyšela zvuk fotoaparátu a věděla, že během noviny toho bude plný internet. Justin mě zavedl k jednomu rybníčku co zde byl, postavil se za mě a objal mě ze zadu tak, že si ruce položil na moje bříško a to pak něžně hladil. Já jsem se zady opřela o něj a užívala si tuhle chvíli. Všude okolo hrají vánoční koledy, i když pro nás tu je tak trochu ještě léto. Jediné co to přerušuje je dav novinářů, který se k nám snaží ,,nenápadně" přiblížit. Justin to neřešil, takže já taky ne. Po chvíli jsme se pobrali zpátky a to už to novináři nevydrželi a obklopili nás.

,,Kim jak dlouho jste těhotná?" 

,,Jak jste to zvládala skrývat?" 

,,Kdy bude svatba?"

,,Je to holka nebo kluk?" 

Tyhle otázky se na nás řinuly z každé strany. S Justinem jsme ale byli v tak dobré náladě, že jsme na ně dokonce odpovídali, ale bylo to pod podmínkou, že se na nás nesmí tak lepit. Jinak by měli po ptákách.

Po všem tomhle šílenství jsme se vidali společně na Vánoční nákupy. Za pět dní jsou Vánoce a my nemáme ani vyzdobený dům. Nakoupili jsme strašně moc světýlek a všemožných ozdob a taky krásný velký strom. Koupili jsme ale radši umělý, přeci jenom živý nadělá více nepořádku. Po tom všem jsme jeli domů, kde jsme si pustili Santa Clause s Timem Allanem. Při koukání na to jsem nějak usla a pak už jen zaregistrovala, jak mě někdo pokládá do postele a poté se opět přenesla do říše snů.

Tak co na to říkáte? Pište komentíky a vyjádřete se :) Dole v komentu najdete odkaz na story Sex Appeal...(Fan Fiction about Justin Bieber- Slovak) :) A tahle story už má přes 26000 reads :D ani nevíte jak mě to těší :) vážím si každého čtenáře, protože kdybyste to nečetli, tak by nemělo smysl psát :) Děkuji VÁM :)) xoxo Klára 

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat