20. kapitola

7K 362 12
                                    

Tuto kapitolu chci věnovat mojí kamarádce Olče :) Dnes jsme spolu mohli být na koncertě Seleny, bohužel to nevyšlo, takže tam spolu půjdem příště a půjdem i na Justinův, to ti slibuju! :D 

,,Lidi dáme si to ještě jednou." zavelel náš choreograf. Už jsme asi hodinu vkuse tancovali. Všichni jsme byli absolutně vyřízený, ale tohle turné musí být dokonalé, takže na sobě opravdu dřem.

Opět začala hrát písnička Beauty and a beat a všichni jsme začali tancovat. I my náhradníci jsme museli. Justin tancoval s náma, ale nebyl tak vyřízenej jako my. Najednou se stalo něco co nikdo nepředpokládal. Všude kolem se rozlehl bolaví výkřik a všichni v místnosti se podívali za zdrojem toho zvuku. Byla to Elysandra. S hrůzou vv očích jsem se na ní podívala a hned jsem k ní přiběhla. 

,,Jsi v pořádku?" zeptala se jí Carin.

,,Christi bolí to." odpověděla jí Elysandr. (pozn.aut.: Tanečnice Carin je slovenka, ale v USA má jméno Christina Chandler. Někdy jí tu budu oslovovat Carin a někdy Christina, ale pokusim se spíš Christina, jelikož to jméno teď používá).

,,Kde tě to bolí?" zeptala jsem se jí.

,,Kotník." vzykla.

,,Ely, pojď, vezmu tě do nemocnice." pomohla jsem jí na nohy a ona pořád brečela. Asi to musí fakt bolet. Christ zatím vzala mojí a její tašku a šli jsme k východu.

,,Počkej, já vás tam odvezu." přiřítil se k nám.

,,To není nutný." odpověděla jsem stroze.

,,Mám rychlejší auto, takže tam budeme dřív." řekl mi.

,,Tak mi to auto puč." řekla jsem.

,,To ne, to auto nikomu nepučuju. Ještě by ses vybourala." 

,,Proboha, proč bych se asi měla vybourat?" zeptala jsem se arogantně.

,,Jsi rozrušená kvůli Ely, takže tam budeš chtít být co nejdřív a nebudeš si všímat okolních věcí. Takže vás tam odvezu já." odpověděl mi.

,,Fájn!" řekla jsem mu nasraně a dál jsme šli k autu.

Pomohla jsem Ely nastoupit do zadu a šla dopředu, aby si ona mohla natáhnout přes ostatní sedačky nohu. Justin nastoupil na místo řidiče a jeli jsme neuěřitelnou rychlosstí do nemocnice. Jenže to bysme nemohli být my, abysme nenarazili na policajty, kteří nás samozřejmě zastavili.

,,Dobrý den pane řidiči, víte, že jste jel příliš rychle?" zeptal se Justina jeden z policajtů a vůbec ho nezajímalo, že to je světová celebrita.

,,Omlouvám se, ale pospícháme do nemocnice. Kamarádka leží vzadu a má něco s nohou." říkal naléhavě.

Policajt šel k zadní části auta a otevřel u Elysandry dveře. Když si všiml její položené nohy a toho jak je ubrečená, nejspíš usoudil, že nelžeme.

,,Dobře, dneska vás nechám jít, ale příště si dávejta lepší pozor." řekl Justinovi, když přišel zpátky.

,,Ano, rozumím. Děkuji a nashledanou." rozloučil se Justin a už jsme zase jeli do nemocnice. Zastavili jsme před nemocnicí a Justin mi pomohl s Elysandrou dovnitř. Zamířili jsme rovnou na chirurgii, kde díkybohu nikdo nebyl. Kdyby nás tady zdržela fronta, tak už bych asi vážně dostala nervy. Elysandru  si tedy hned vzali do ordinace a my jsme zůstali vv čekárně. Celou dobu jsem ho ignorovala.

,,To mě budeš ignorovat navěky?" zeptal se mě.

Neodpověděla jsem.

,,Nemůžeš aspoň poděkovat?" řekl, tentokrát už naštvaně. 

,,Jo máš pravdu. Díky, že jsi mi sem pomohl s Elysandrou, ale pro nás dva se tím absoutně nic nemění." vmetla mu hnusně do tváře a on zůstal naprosto zaskočený stát na místě.

Po chvilce se otevřeli dveře od ordinace  a z nich vyšla o berlích Elysandra hned následována doktorem.

,,Jak to vypadá s její nohou?" zeptala jsem se.

,,Bohužel to je celkem vážné a ten kotník se bude dlouho hojit. Na nohu se teď nebude moct ani postavit. Dohlídněte na to, aby dbala pokynů." řekl mi přísně.

,,Ano jistě. Nashledanou." ujistila jsem ho

,,Nashledanou." odvětil doktor a zavřel za sebou dveře.

,,Můžeme jít?" zeptala se Ely.

,,Jo jasně." usmála jsem se na ní.

,,Kim, mě to vážně mrzí." řekla mi.

,,Ely o čem to mluvíš?" zeptala jsem se jí nechápavě.

Justin šel před náma, takže absolutně nemohl slyšet co si povídáme.

,,Že jsem si udělala ten kotník, a teď za mě budeš muset zaskakovat." omluvně se na mě podívala.

,,To je v pohodě." řekla jsem jí.

,,Kim zaskakuješ mě. Víš co to znamená u písničky As long as you love me?" zeptala se mě. Až v tuhle chvíli mi to došlo.

,,Já to přežiju, je to jen jeden song." řekla jsem jí, i když jsem uvnitř naprosto šílela.

,,Není jen jeden, ty víš, že já mám většinou ty přední pozice, ty co jsou u něj." 

,,Ely, nebudeme to teď řešit dobře? A za tu nohu se nemusíš omlouvat, to se může stát každýmu." mrkla jsem na ní a vyšli ze dveří od nemocnice a zamířili si to k Justinovi, kterej už stál opřenej o svý auto. Bohužel jsem zase musela nastoupit dopředy, kvůli Ely, ale s tím nic nenadělám.

Snažím se teď kapitoly přidávat častěji, i když nestojí za nic. Děkuji, že mě stále podporujete a čtete tuto story :D Má už přes 11 500 reads a jsem Vám za to neuvěřitelně vděčná :3 Miluju Vás lidi :3 xoxo Klára 

BoyfriendKde žijí příběhy. Začni objevovat