53

109 1 0
                                    

Jenny Knight pov
"Ga je het echt nu doen?" vraagt Isaac. Ik knik. "Ja, ik moet weten wat ze is. Ik moet weten waar ik het tegen op neem, want ik heb zo'n een gevoel dat het niet lang meer duurt voordat zij en haar 'lieve' vriendje mij gaan aanvallen." zeg ik en pak mijn flesje water waar ik een slok uit neem. "En aangezien Theo nu les heeft en wij niet kan hij ons moeilijk tegen houden." zeg ik en loop samen met Isaac richting Ethan en Aiden die iets verderop staan te praten met een meisje, waarschijnlijk de nieuwe prooi van Aiden.
"En guys, jullie hebben vast wel even tijd om met ons mee te gaan." zeg ik en glimlach even. Aiden trekt een wenkbrauw op. "Eigenlijk niet nee." gromt hij en hij wenkt richting het meisje die niet helemaal begrijpt wat er aan de hand is. "Goed. Ethan, jij hebt zeker wel tijd toch?" vraag ik en richt mijn blik op Aiden zijn zogenoemde tweede helft. "Tuurlijk, wat gaan we precies doen?" vraagt Ethan terwijl we weg lopen van Aiden en het meisje.
"Ons plan uitwerken. Het moet toch ooit eens gebeuren?" zeg ik en glimlach, we lopen de school binnen, ik zie Andrea staan praten met iemand. Het valt meteen op dat haar gips er af is. Dat komt goed uit. "We moeten nog steeds een keer gaan trainen." zeg ik en draai de dop van mijn flesje los om er vervolgens weer een slok van te nemen, alleen deze keer draai ik hem er niet weer op.
"Klopt, misschien wel vanavond. Malia heeft het er al dagen over, ze wil zo graag met jou trainen. Om beter en sterker te worden." vertelt Isaac, ondertussen komen we steeds dichter bij Andrea in de buurt. Ik richt mijn blik op Isaac en Ethan die aan mijn linker kant lopen, maar vanuit mijn ooghoeken houd ik Andrea in de gaten. "Vanavond klinkt goed. Mijn vader wou wel heel graag dat ik thuis zou eten, ik denk omdat ik de laatste dagen niet thuis ben geweest en zo, dus dat word dan wel iets later dan normaal, maar dat komt goed." zeg ik en glimlach. "Nu je het er zo over hebt, hoe gaat het met Derek?" vraagt Ethan. "Go-" ik word midden in mijn zin onderbroken omdat ik tegen Andrea aan bots, al het water van mijn flesje gaat over haar heen. Ik grijns. "Owh sorry, ik had je totaal niet zien staan. Je bent stelt ook niet zo veel voor dus het is makkelijk jou over hoofd te zien maar okay." zeg ik. Andrea kijkt me boos aan en rent dan snel naar de wc. Ik kijk naar Isaac en Ethan. "En nu? Ga je haar niet volgen?" vraagt Ethan en ook Isaac snapt het niet helemaal. "Dat is niet nodig. Ik heb niet lang hiervoor een camera opgehangen in de wc, ik neem aan dat ze niet snel genoeg is om in een hokje te kruipen." zeg ik en grijns even. "Ben zo terug." zeg ik en loop dan wel richting de wc's. Als ik binnen kom staat Andrea voor de spiegel te kijken of haar haren en Make up nog goed zitten. Tot mijn verbazing zijn haar kleren droog. "Owh hey ik wou nog een keer sorry zeggen ik ha-" "Je had me niet zien staan, ik weet het wel. Ik weet ook dat je dit expres hebt gedaan om-" meteen houdt Andrea op met praten. Ik glimlach. "Om wat?" vraag ik. "Je moet natuurlijk wel je zin afmaken, wil je dat iemand er wat van begrijpt." zeg ik en trek een wenkbrauw op. "Laat maar." zegt Andrea die langs mij de wc's uit loopt. Als de deur achter haar dicht valt loop ik naar de muur waar ik een kleine camera aan heb gehangen. Ik pak hem en stop hem in mijn tas. Ik kijk nog een keer in de spiegel voordat ik de wc's weer uit loop. In de gang staan Isaac en Ethan te wachten. "En?" vraagt Isaac. "Ik ga naar Derek toe om het te bekijken. Ik bel jullie later." zeg ik. "Je gaat nu?" vraagt Isaac als ik weg loop. "Ja." antwoord ik. "Maar we hebben straks nog biologie en geschiedenis." zegt Ethan. "Weet ik, maar ik moest na school meteen thuis komen. Mijn vader doet de laatste paar dagen echt raar." zeg ik en rol mijn ogen. "En trouwens mijn cijfers zijn goed, een keer een les missen maakt niet zoveel uit."  zeg ik en loop de school uit.
"Derek?" roep ik al ik iets later zijn appartement in loop. "Derek?" vraag ik nog een keer als ik geen reactie krijg. "Hoor jij niet op school te zitten?" hoor ik Derek vragen. Ik draai me om en zie dat hij in de deur opening van de keuken staat. Ik glimlach en loop naar hem toe. "Hey." zeg ik en druk een kus op zijn lippen. "Wat kom je doen?" vraagt Derek die een arm om me heen slaat. Ik haal het camera'tje uit mijn tas. "Dit bekijken." zeg ik en glimlach.

SupernaturalWhere stories live. Discover now