17

171 7 0
                                    

Jenny Knight pov
"Rustig maar, je geheim is veilig bij mij." Hoor ik Theo nog zeggen voordat Andrea weg loopt. Geheim? Wat voor een geheim?
Ik schud even mijn hoofd en loop dan de school uit. Theo is al verdwenen.
Ik loop naar mijn fiets. Ik stap op en fiets zo snel mogelijk weg.
"Jenny, wat kom je doen?" Vraagt Derek als ik de deur van zijn apparement open. "Sorry, maar ik moest gewoon even ergens heen." Zeg ik. "Okay." Zegt Derek die een beetje verward kijkt, maar toch een stap opzij zet zodat ik verder kan. Ik ga op de bank zitten en kijk voor me uit. "Is er iets ergs gebeurd?" Vraagt Derek die naast me komt zitten. Ik schud mijn hoofd. "Nee, ik wil gewoon even niet naar huis." Mompel ik. "Uhm... okay. Is er iets wat ik voor je kan doen?" Vraagt Derek. "Nee." Antwoord ik en zucht.
"Weet je, ik snap niet waarom ze Theo vertrouwt. Ze weet duidelijk niks over zijn verleden." Zeg ik vanuit het niks. "Ik weet niet of hij veranderd is of nog steeds hetzelfde als eerst. Ik weet het niet, mar ik wil niet dat zij een slachtoffer van hem word." Zeg ik. "Ik dacht dag je haar niet vertrouwde?" Vraagt Derek. "Ja, maar Theo nog minder." Ik zucht. "Wat ga je doen?" Vraagt Derek. "Ik heb geen idee. Ik weet niet of ik überhaupt wel iets moet doen. Ik bedoel ze gaat me toch nooit geloven, maar ik heb haar gewaarschuwd." Zeg ik en haal mijn schouders op. "Misschien moet je er maar niet meer zoveel aan denken. Ik bedoel ze is niet jouw verantwoording." Zegt derek. "Je hebt gelijk." Zeg ik. "Bedankt Derek." Ik glimlach

SupernaturalOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz