29

150 5 0
                                    

Jenny Knight pov
"Jenny, is het wel verstandig als je iets met die foto's gaat doen?" vraagt Scott. "Ik ga ze echt aan niemand anders laten zien, echt niet. Ik ben misschien niet de aardigste persoon die hier op aarde rond loopt, maar ook zeker niet de gemeenste. We moeten alleen zorgen dat Theo uit haar buurt blijft." zeg ik. "Ik dacht dat je haar niet mocht?" Stiles kijkt me niet begrijpend aan. "Dat dacht ik dus ook." zegt Aiden. "Theo weet wat ze is, hij weet dat ze iets speciaals is en hij zet haar tegen mij op om mij te kunnen verslaan. Hij weet dat dat hem niet alleen lukt. Maar aangezien er geen weerwolf in de buurt is die hem vertrouwt, gebruikt hij haar." leg ik kort uit.
"Voordat je Alfa was heeft Theo je toch bijna eens vermoord?" vraagt Ethan. Ik knik. "Dat klopt. Maar nu, dankzij jullie, ben ik sterker en heeft hij geen schijn van kans. Hij gebruikt haar. Ik moet er achter komen wat ze is voordat ze het tegen mij gaan gebruiken." zeg ik en kijk mijn vrienden aan.
"Ken je vijand." zegt Scott zacht. Ik knik. "Precies."
"Maar er is ook een deel in mij dat er van overtuigd is dat Theo enigszins haar ook wel leuk vind, dus als ik dat deel weet uitteschakelen... Moet ik alleen nog maar weten hoe ik haar desnoods kan verslaan." zeg ik, dan gaat de bel.
Ik zucht even. "Ik zie jullie later." zeg ik en glimlach naar de rest. Samen met Lydia, Ethan en Aiden loop ik richting Biologie.
"Hey hoe zit het tussen Stiles en jou?" vraag ik en kijk Lydia aan. "Jullie waren gisteren toch naar de film geweest?" voeg ik er aan toe en wiebel even met mijn wenkbrauwen. Lydia bloost lichtjes. "Het was leuk..." mompelt ze zacht. "Je vind hem leuker dan gewoon leuk!" zeg ik en por Lydia in haar zij. "Sssht, hij mag het niet weten." zegt Lydia die haar wijsvinger voor haar mond houdt. "Lydia hij is al zo lang verliefd op jou, dat gevoel is echt niet veranderd!" zeg ik en lach even.

SupernaturalWhere stories live. Discover now