37

123 4 0
                                    

Jenny Knight pov
"Jenny, waar was jij gisteren de hele middag? Ik heb je een paar keer gebeld, maar je nam niet op." vraagt Lydia, het is vrijdag avond en dus zitten we met zijn drieën bij Malia thuis.
"Ik was de hele middag bij Derek en had mijn telefoon thuis laten liggen." antwoord ik. "Is er iets wat wij niet weten?" vraagt Malia. "Nee, ik vertel jullie alles." zeg ik. "Dus er is niks gaande tussen Derek en jou?" vraagt Lydia. "Nee, we zijn gewoon vrienden." antwoord ik. "En we trainen samen. Derek helpt me om sterker te worden." voeg ik er aan toe.
"Wanneer gaan wij weer eens trainen?" vraagt Malia. "Wat mij betreft zo snel mogelijk. Jullie kunnen ook zonder mij trainen, hè?" vraag ik. "Dat weet ik en dat doen we ook. Maar samen trainen is leuker, je bent tenslotte ook onze Alfa." zegt Malia.
"Dat weet ik, maar de laatste dagen ben ik gewoon zo druk bezig met die Andrea, ze is iets wat we niet kennen." leg ik uit. "Wat dan?" vraagt Malia. "Ik ga binenbekort iets proberen om er achter te komen of ze het echt is. Maar he, laten we nu die film kijken." zeg ik en glimlach. Malia drukt een dvd in de speler even later start de film.

SupernaturalWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu