15

182 8 0
                                    

Jenny Knight pov
"Guys, ze is te zelfverzekerd." Zeg ik en kijk Scott en Isaac aan. "Misschien heeft ze gewoon veel zelfvertouwen." Merkt Isaac op. Ik schud mijn hoofd. "Nee, ik meen het ze is iets. En ik weet niet of we haar kunnen vertrouwen." Zeg ik en draai me even naar de twee jongens om. "Ik weet niet Jen, ik denk niet dat we iets moeten doen." Zegt Scott. "Ik bedoel, ze gaat het waarschijnlijk aan Theo vertellen." Voegt Scott er aan toe. "Jullie hoeven je echt geen zorgen om hem te maken." Zeg ik. Ik kijk weer voor me uit en loop het lokaal in. Ik zit weer naast Andrea.
Ik zucht en ga zitten. "Serieus, we zitten elke les naast elkaar?" Vraag ik en kijk even haar kant op. Ze is weer aan het tekenen. Ik draai me om naar Scott en Isaac en stoot 'per ongeluk' Andrea aan.
"Serieus, wat is jouw probleem?!" Roept Andrea, de hele klas kijkt ons aan. Ik draai me naar haar om. "Sorry, zei je wat?" Vraag ik met een grijns op mijn gezicht. "Wat. Is. Jouw. Probleem?!" Sist Andrea. "Mijn probleem? Vraag je dat nou echt?" Vraag ik en trek een wenkbrauw op. "Andrea." Zegt Theo waarschuwend. "Alsjeblieft Theo, je vriendinneje kan zich zelf wel verdedigen. Het zou niet  de eerste keer zijn dat ze me bedreigd." Zeg ik en grijns naar Andrea. "Wat?! Waar heb jij het over! Jij bedreigde mij!" Roept Andrea. "Dat is niet waar, ik waarschuwde je alleen maar." Zeg ik.
"Okay zo is het genoeg!" Roept de leraar die de les in komt gelopen, waarschijnlijk stond hij al een tijdje te luisteren. "Jenny, Andrea jullie blijven na. Ik zie jullie om drie uur."

SupernaturalWhere stories live. Discover now