21

166 5 0
                                    

Theo Raeken pov
Ik ga op de tribunes langs het lacrosse veld zitten. Iets verder op zitten Malia, Lydia en de tweeling.
Ik zucht even en richt mijn blik dan op het veld. Andrea komt als laatste het veld opgelopen en rent zo snel ze kan richting het groepje wat al staat te luisteren naar Coach. "Ah, Carpenter je bent iets te laat. Laat het niet nog een keer gebeuren!" roept Coach op een waarschuwende toon voordat hij verder gaat met de uitleg. Eerst moeten ze allemaal drie rondjes om het veld lopen.
Nummer negen rent voorop gevolg door zeven en dertig. Andrea en Jenny... Ik zie dat Andrea Jenny in wil halen en voor even lukt het ook tot dat Jenny ver voor haar uit sprint. Zo snel kan een normaal mens echt niet lopen. Scott en Isaac halen Andrea op een gegeven moment ook in, maar blijven wel achter Jenny.
Na het rennen van de drie rondjes gaan ze op goal schieten. Danny staat op goal en Jenny en Isaac als verdedigers. Andrea gaat in de rij staan en wacht op haar beurt. "Laat dit maar aan mij over." hoor ik Jenny zacht tegen Isaac zeggen. Isaac knikt en gaat klaar staan. Als Andrea richting het goal sprint, rent Jenny op haar af en tackelt haar. Andrea maakt een soort salto en valt dan achter Jenny op de grond. "Owh sorry." zegt Jenny. Ik weet niet hoe snel ik op moet staan en naar Andrea toe moet rennen. "Ik denk dat mijn been is gebroken." zegt Andrea tegen coach. "Kun je nog staan?" vraagt coach die haar omhoog probeert te helpen. Ik help haar. "Ik breng haar wel naar het ziekenhuis." zeg ik en neem Andrea mee het veld af. Ik draai me nog een keer om en zie Jenny druk staan praten met Isaac, Scott en Stiles.

SupernaturalWhere stories live. Discover now