Premiéra, Návnada a Trocha Vzrušení

2.7K 175 6
                                    


Když dorazili na místo konání prvního promítání, byla už Mon na pokraji kolapsu. Skrz zatemněná okna sledovala probleskování foťáků a hemžení otravných novinářů a reportérů. Připadali jí jako hmyz. Z auta před nimi ještě vystupoval Charlie s Miou a Jessicou. 

"Měl jsi jít s jednou z nich," vyčítala Tomovi s výrazem plným starostí. Tom hlasitě vydechl a zavrtěl hlavou. 

"Kolikrát ti mám říkat, že kdybych nešel s tebou, nešla bys vůbec?" 

"To nevím, ale máš pravdu. Jsem tady jenom kvůli tobě, tak si toho važ," obrátila Tomovu výčitku proti němu. Překvapeně zamrkal. Mon se chvíli tvářila vážně, načež vyprskla smíchy. "Promiň. To víš... ŽENY."

"Snaž se vymyslet si za těch pár hodin vhodnou omluvu," řekl Tom. "Tohle nebude jen tak. To už jsi vážně přehnala. Je to i tvůj film." Mon ohrnula spodní ret. 

"Jsi  sežrání, když jsi naštvaný," pousmála se a pohladila ho po hřbetu ruky. Tom zvedl jedno obočí a zavrtěl hlavou. 

"Tohle ti jen tak neodpustím." 

"Opravdu?" optala se svůdným tlumeným hlasem a napodobila Lokiho již tak dlouho cvičený úsměv. Tom pevně stiskl čelisti k sobě. Už i ona uměla dělat s Tomem věci, které tak úplně nechtěl. Sám si ji vycvičil. Normálně už by se neudržel, ale jelikož se dalo auto do pohybu, Mon opustila svou roli a vyjeveně se podívala na Toma. Přece jen se dočkal vítězství. 

"Vystupujeme, miláčku," zazubil se. Mon si naposled utřela ruce o sedačku a dlaněmi se poplácala po stehnech. 

"Běž, běž, běž, dokud jsem nahecovaná," popoháněla Toma. "Počkej!" zastavila ho, když položil ruku na kliku dveří. Tázavě se na ni ohlédl. "Jak se mám tvářit?" 

"Zkus ten svůj sexy lhostejný pohled, kterým mě tak neskutečně vytáčíš," poradil jí Tom s úsměv a políbil ji na krk. 

"Faaajn," vydechla táhle Mon. Jakmile Tom otevřel dveře, praštilo ji do očí snad tisíce reflektorů. Spolkla poznámku o spálených sítnicích a zauvažovala, neboť si uvědomila, že aspoň neuvidí na všechny ty lidi kolem. Tom jí pomohl vystoupit, načež se rozvalila další vlna zběsilého cvakání fotoaparátů. Povzbudivě se na ni usmál. Mon uvolnila svaly ve tváři a pokusila se vykouzlit onen pohled, který jí poradil. Zázrakem se jí to povedlo, ale to už vykročili po červeném koberci k ohromné budově.

Proč tady je tolik lidí, do háje? Je to až taková událost? 

"Pane Hiddlestone, pane Hiddlestone! Můžete na slovíčko?" volala kdejaká reportérka s kameramanem. 

"Jsi připravená?" šeptl k Mon.

"NE!" vyjekla potichu. 

"Tak to máš smůlu," podotkl a se zdvořilou omluvou sám zahnul z jinak přímé cesty ke kraji koberce, kde za kovovým zábradlíčkem stála postarší, ale pěkná reportérka. Mon stála uprostřed koberce a čekala na Toma. Občas se s úsměvem rozhlédla po foťácích a pomalu pokračovala dál. Ta vzdálenost ke vchodu jí připadala jako nekonečná. Záchranou jí bylo, když narazila na Charlie. 

"Jé, dobrý," pousmála se na něj. Charlie se usmál a krátce pohlédl k Tomovi, který zarytě hovořil s reportérkou. 

"Můžu nabídnout doprovod?" optal se a nabídl Monserrat rámě. Podívala se Tomovým směrem, zachytil její pohled a usmál se. 

"Děkuji," řekla Mon Charliemu a zahákla se do jeho svalnaté paže. 

 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Já?   (Tom Hiddleston FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat