Záplava emocí

3.7K 212 25
                                    


I když Mon musela před Tomem zahánět všechny slzy, které se jí draly do tváří, nakonec byla ráda, když si chvíli před půlnocí položila hlavu na jeho hruď a zaposlouchala se do tepu jeho klidného srdce, načež usnula. 

Ráno si představoval s velkými rozdíly. Místo příjemného probuzení, jež by si od Mon tolik přál, se tak akorát dočkal otravného naléhání budíku, jenž oznamoval sotva 6:00. Zeširoka otevřel oči a klapl po budíku. Mon se sotva probudila, jen cosi zamručela a tvář mu zavrtala do nahé hrudi. 

Aspoň někdo se dočká , problesklo mu hlavou. Svými prsty vjel do jejích hebkých vlasů a několikrát ji pohladil. 

"Mon, vstávat," zašeptal. 

"Thomasi," zamručela. 

"Mon, taky bych mnohem raději trávil celý den v posteli vedle tebe, ale máme dnes práci," šeptal. Pomalu otevřela oči a téměř okamžitě vyhledala ty jeho, jež se na ni mile usmívaly, i tak v nich šla také poznat patřičná dávka únavy. Chvíli mlčela, načež si dlouze zívla a překulila se na Toma. 

"I když bych nejraději spala dál, musím uznat, že takhle dokonalého probuzení jsem se nedočkala hodně dlouho," šeptla mu do tváře a přilepila své rty na jeho. Se spánkem vyhnala všechny starosti pryč. A s jeho polibkem se dostaly ještě dál. 

"To mi nemůžeš dělat," řekl, když se od něj o kousíček vzdálila. 

"Co?" optala se s úsměvem. 

"Teď mám sto chutí zvednout mobil a zavolat Guillovi, že nás zasáhla nějaké nemoc, kterou je třeba léčit v posteli," usmál se. Monserrat se upřímně zasmála a čelo si opřela o jeho rameno. 

"To by zřejmě neprošlo."

"Chceš to zkusit?" ušklíbl se a natáhl se pro mobil. Mon se prudce posadila a mobil mu vyrvala z ruky. 

"Pane Hiddlestone, jako asistent režie je mou povinností veškeré takové nápady lidem jako vy vytlouct z hlavy," zasmála se a vyskočila z postele. Za dlouhých ceremonií a nekonečných řečí přinutila Toma se převléct a vyjít na chodbu. I Mon si oblékla kalhoty a košili, i tak se ale musela vrátit na svůj pokoj, aby si vzala čisté prádlo. Když sama došla ke svému pokoji, neboť Toma poslala do haly, odemkla dveře se zjištěním, že Miranda je už v tahu. Shodila ze sebe oblečení a převlékla se do legín a delšího pleteného krémového svetru. Vlasy si rozčesala a vydala se do vestibulu v kozačkách a hnědém kabátě. K jejímu překvapení u něj již čekalo osazenstvo herců. 

"Dobré ráno," usmála se na ně překvapeně. 

"Dobré," odpověděli ostatní. 

"Můžeme vyrazit?" 

*****

*****

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Já?   (Tom Hiddleston FF)Kde žijí příběhy. Začni objevovat