1

1K 113 23
                                    

Събудих се, защото усетих нещо тежко на рамото си. Щом отворих очи изкрещях от шок. Пред мен лежеше момче с оранжева коса, но най-засрамващото беше, че той си спеше сладко, сладко точно до мен гол голеничък, както майка го е родила!

 Пред мен лежеше момче с оранжева коса, но най-засрамващото беше, че той си спеше сладко, сладко точно до мен гол голеничък, както майка го е родила!

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.


На вратата се почука.

- Яяя! Ирене, какво има! Защо крещиш?! - каза брат ми докато се опитваше да отвори вратата. Момчето до мен започна леко да се размърдва.

- Ъхх, оппа нищо...без да искам си изпуснах телефона - излъгах.

- Сигурна ли си? - обади се той от другата страна на вратата.

- Да... извинявай, че те събудих - изкрещях аз, за да може да ме чуе.

- Не се тревожи всичко е наред...тъкмо смятах да излизам с приятелите си, но както и да е - каза той развълнувано, а аз просто извъртях очи...всичко, което го интересува е само и единствено неговите приятели.

- Ъхх...и да едвали ще се върна до полунощ... така че чаоо - чух как стъпките му постепенно започват да утихват и входната врата се затвори след него, обърнах се на дясно и видях момчето, което не спираше да се взира в мен. Очите ми се разшириха и тъкмо щях да изкрещя, когато той покри устата ми.

- Шшт...ако се извикаш отново, той може да се върне - каза тихо и се нацупи. Продължих да го гледам съсредоточено и в същия момент осъзнах, че той все още е гол. Веднага се обърнах с гръб към него.

- Ъм...ще взема дрехи от брат ми - казах бързо и започнах да тичам право към стаята на Джънкук. Знам, че не обича да споделя дрехите си, но това е инзвънредна ситуация. Взех от гардероба му черна тениска, шорти и боксерки. Върнах се обратно в стаята ми и той вече не беше на леглото, а стоеше пред огледалото втренчен в образа си и да ВСЕ ОЩЕ БЕШЕ ГОЛ!!! Изкрещях и бързо му хвърлих дрехите.

- ОБЛЕЧИ ГИ!!! - затворих вратата и въздъхнах дълбоко, оооо Боже мой невинните ми очи...Влязох в кухнята, за да направя някаква закуска, когато той излезе от стаята ми.

Котето ми е човек!!!Where stories live. Discover now