twenty-nine

11.4K 519 97
                                    

,,Já teda nevím, jak vy, ale já to dneska už balím," houkl na skupinku sedící v kuchyni Brian. Odtrhla jsem pohled od Lucasova znuděného obličeje a koukla se na velké, kulaté hodiny s tmavým ciferníkem a červenými ručičkami. Jedna třicet.

,,Jdu taky," přidala jsem se k němu, ne ale proto, že bych byla ospalá, nýbrž protože mě probodával celou dobu pohledem. Zvedla jsem se ze židle a se sklopeným pohledem k zemi jsem odkráčela k Brianovi, který postával mezi dveřmi.

,,Brian má pravdu," odsouhlasil Alex a napřímil se. Nechala jsem Briana, aby mi obmotal svou ruku kolem pasu, a pohled přesměrovala zpátky ke stolu. Doteď znuděný výraz v Lukově tváři nahradilo nadšení. Věnovala jsem mu nechápavý pohled a vyčkávala, co vlastně řekne.

,,Mám nápad!" nadechl se ,,Zahrajeme si ještě nikdy jsem." Alex se hlasitě uchechtl a vztyčil k němu prostředníček. Zasmála jsem se jeho gestu a otočila tvář k Brianovi. Ten jen pokrčil rameny a tázavě se na mě podíval. Kývla jsem hlavou a mrkla na Lucase.

,,Vy si tu klidně hrajte, ale já už padám na hubu," zasmál se hrdelně Alex a opustil místnost. Jeremy s Ashtonem se po sobě navzájem podívali, pak jen Ashton záporně zakýval hlavou.

,,Sorry, kámo," odmlčel se Jeremy ,,jindy klidně." Semkla jsem rty do tenké přímky a propalovala Ashtonovi záda, když se otočil spolu s Jeremym na odchod. Brianovo tělo se celé napnulo a přimáčknul si mě k sobě blíž, když mě Lucas začal sjíždět pohledem od šedého trička, přes kraťoučké, strečové černé šortky, po teplé, chlupaté ponožky. Bez váhání jsem umístila svou ruku na tu jeho a opatrně ji sundala. Přikrčila jsem se a nakonec se usadila na dřevěných parketách. Brian se jen uchechtl a sednul si naproti mně. Nohy jsem skřížila do tureckého sedu, a udělala tak místo přicházejícímu Lukovi s flaškou Jacka Danielse a třemi kelímky v ruce.

,,Začínám," zahlásil nadšeně Brian a otevřel hranatou flašku. Rozdělal kelímky a postavil je vedle sebe. Naklonil flašku a nechal úzkým hrdlem protékat nahořklou tekutinu. Každý kelímek naplnil přesně na půl palce a láhev postavil do prostřed. ,,Nikdy jsem nezkoušel hulit trávu." Po očku se podíval na Luka a uchechtl se. Oba dva do ruky uchopili kelímek a přiložili si ho k ústům. Kopli do sebe zároveň hnědou tekutinu a zkoumavým pohledem si mě přeměřili. Jen jsem povytáhla obočí, našpulila rty a mikla rameny.

,,Nikdy jsem se nekoupal nahej v moři." Protočila jsem očima a povzdychla si. Bylo mi nadmíru jasné, jak to myslí. Uchopila jsem bílý kelímek mezi palec a ostatni čtyři prsty a bez rozmýšlení vypila čirou tekutinu až do dna. Vrátila jsem kelímek na původní místo a už od pohledu uznala, že jsem jediná, kdo se napil. Přivřela jsem nepatrně oči a nasměřovala pohled na spokojeného Lucase. Šeptem jsem naznačila rty "debile" a zatnula zuby.

,,Nikdy jsem v lese neutíkala před medvědem." Pár tmavě modrých očí mi propaloval do pokožky díru. Jeho rty byly výhružně staženy do tenké přímky, v očích mu problikávaly jiskřičky napětí. Pravou rukou zvednul láhev a naklonil ji ke kraji plastového kelímku. Naplnil ho přesně na jeden lok a oklopil si jeho obsah do krku. Uchechtla jsem se a zachytila Brianův pohled. Obočí měl povytažené a oči nechápavě vykulené. Lehce jsem našpulila rty a svraštila obočí.

,,Nikdy jsem si nepředstavoval, jaký by to bylo, šukat učitelku," přihlásil se ke slovu Brian. Povzdychla jsem si a spražila ho pohledem. Posledních pár minut jsem se vduchu dohadovala sama se sebou, jestli se zvednout a jít spát, nebo pokořit rekord bdělosti.

,,Klidně hrajte dál," vyskočila jsem na nohy ,,já jdu spát."

Přistoupila jsem ke dveřím a stiskla kliku. Otevřela jsem je a, nehledě na situaci za sebou, se vydala do obývacího pokoje. Před, již rozloženou, černou pohovkou jsem se zastavila. Ruce jsem zvedla do vzduchu a následně je umístila na růžovou stočenou gumičku. Pravou rukou jsem vlasy chytla asi v půlce a levou z nich gumičku stáhla. Obmotala jsem si ji na zápěstí a prohodila čokoládově tmavou hřívou. Zlehka jsem si sedla na část gauče a natáhla se pro teplou deku. Narovnala jsem si nohy a natáhla je před sebe. Rozložila jsem zelenou přikrývku a přehodila ji přes sebe. Vlasy jsem smotala do provizorního drdolu, abych je nezalehla, a hlavu si položila na úplný konec pohovky. Zavřela jsem oči a nechala své myšlenky volně pobíhat. Vybavilo se mi úplně první setkání s Lucasem, když neměl ani páru, kdože vlastně jsem. Musela jsem se ušklíbnout nad tou vzpomínkou, už od začátku mi bylo jasné, že zrovna my dva se nebudeme mít moc v lásce.

Měkká pohovka se vedle mě prohla, svalnatá postava zalehla vedle mě. Přišlo mi divné, že jsem neslyšela ani otevření dveří, to bych ale musela prvně zavřít. Oči jsem nechala stále zavřené a dovolila Brianovi, aby svou rukou putoval po mém těle. Jeho teplá dlaň prozkoumávala každičký kousek mého břicha, odhrnul mi tričko. Svým rozkrokem se natiskl na můj zadeček a začal mě líbat na krku. Zavzdychala jsem, když mi stiskl drobné ňadro ve své ruce.

,,Bože," vydechla jsem a otočila se k němu. K mému překvapení mě nesledoval pár oříškových očí, ale blankytně modrých. Překvapeně jsem zamrkala a rychle se posadila: ,,Co, doprdele, děláš?"

,,Do prdele? To se budeš muset otočit, princezno," posměšně pronesl a založil si ruce za hlavou. Protočila jsem očima a skouskla si spodní ret.

,,Kde je Brian?"

,,Šel spát," stroze odpověděl. Imaginárně jsem Brianovi vrazila pěstí do ramene a ulehla zpátky. Luke ze mě nespustil pohled, celou dobu mě sledoval, každičký můj pohyb. Jakmile se moje hlava dotkla polštáře, bez váhání se na mě vrhnul a vášnivě mě políbil. Pravou ruku mi zapletl do rozpuštěných vlasů a převalil se na mě. Volnou rukou mi zvednul nejprve pravou nohu, pak levou a zaháknul mi je za svůj pas. Stiskla jsem jeho svalnatý trup silou a jemně pohla pánví. Lukas se ode mě odtáhl a zavzdychal mi do ucha: ,,Čekám, až se otočíš, princezno."

věnováno pro @NikolQJB, @Bohda18, @unicorn_Nany, @bamini, @foximka, @12Proudirectioner94, @vicky0011, @Unicorn_lover_02, @SabiYtLover, @TerriCaroline, @TheSashka, @Lola1613, @newky1, @SabrinaBrontvajovaTra, @HankaJurkovsk, @MichaelaRemetov, @zuzkasvecova, @Kikuska2004, @-MagnusBane-, @darkdenvid, @Gipi155, @Adelaide007, @golemgirl_, @Petulak, @Nanyka02, @KarolnaKoutn, @simonCZhap, @brambva, @_sweetcake118_, @Alessandralionelli, @adellllll, @_ellii_, @AngelWithoutWings007, @laura_turjanicu a @andrlovaaa

Step brother [CZ]Where stories live. Discover now