twenty-five

12.4K 595 122
                                    

,,Nechceš mi něco říct?" zeptal se mě podezdřívavě Brian chvíli po tom, co jsme opustili chatu a vydali se vstříc novému dni.

Zaskočeně jsem se na něj podívala: ,,Cože?" Luke.

,,Vlastně nic, jen jsem myslel, že bys mi snad chtěla něco říct, ale víš co, zapomeň na to," vyhrknul tak rychle, že mi chvíli trvalo, než jsem pochopila, co se mi snažil sdělit. Prudce jsem se zastavila.

,,Nevím, co bych ti měla říct, ty snad o něčem víš?" lišácky jsem na něj mrkla a usadila se na široký pařez. Nataženou rukou jsem poťukala na nízký pařez, široký asi jak natažená dlaň. Brian pokroutil hlavou a jako projev nesouhlasu se usadil do rosou ozdobeného mechu. Jakmile dosedl, rty se mu zkřivily do úzké přímky a obočí mu vyletělo nahoru. Vyvalené oči přidávaly jeho výrazu ještě více dramatičnosti. Zasmála jsem se jeho komickému výrazu a nohy zkřížila pod sebe, do tureckého sedu.

Uchechtl se: ,,Možná bych věděl..." Pravou ruku natáhl mým směrem a položil mi ji na zápěstí. Trhavým pohybem si mě přitáhnul blíž k sobě, chyběl malý kousek, ale jeho svalnaté paže mě zachytily, jinak bych už takhle po ránu políbila mokrou zem. Ušklíbl se na můj účet a uvolnil mi sevřené zápěstí. Naklonil se až ke mně a těsně u levého ucha se zastavil. Zatajil se mi dech, když mi skousl ušní lalůček. Slabě jsem zavrněla, na čež Brian reagoval uškrtnutím.

,,Víš, princezno, tady se dá dělat vě - ...doprdele," naštvaně zaprskal, když ho přerušilo hlasité vyzvánění jeho černého smartphonu. Odtáhnul se zpátky na původní místo vedle pařezu a vytáhl telefon z kapsy. Stisknutím tlačítka hovor přijal a telefon si přiložil k uchu.

,,Čau, Luku," vydechl všechen vzduch z plic a naklonil hlavu jemně na pravou stranu.

,,Cože?!" frustrovaně odfkl Brian a postavil se. Sice mi přišlo neslušné, poslouchat cizí hovory, ale na druhou stranu, co může chtít Lucas řešit zrovna s Brianem.

,,Snad si to nehodláte rozdat takhle v lese, přímo naproti chatě? Mohl by vás kdokoliv vidět."

,,A víš, že jo? Můžeš se koukat z okna," stejně posměšným tónem jako Luke pronesl Brian a bez jediného slova na mě skočil. Spadli jsme z pařezu, na kterém jsem předtím seděla a Brian si dal smartphone dál od ucha. Volnou rukou mi odhrnul vlasy z obličeje a přiložil svoje horké rty na můj krk. Začal ho obsypávat polibky a zvednul mi pravou nohu. Omotala jsem mu ji kolem pasu a nechala ho, aby se svým rozkrokem otřel o ten můj. Hlasitě jsem zavzdychala, když pohyb zopakoval.

,,Pane bože."

Brian se ode mě odtáhl a zastrčil telefon zpátky do kapsy. Postavil se a pomohl na nohy i mně. Hlasitě se rozesmál. Chvíli jsem na něj bez výrazu koukala, pak mi to ale došlo a rozesmála jsem se taky.

***

,,Mám nápad!" zahlásil Ashton a všechny oči v místnosti se upřely na něj. Jako vůdce se opřel zadkem o stůl a skřížil si ruce na hrudi.

,,Jestli to zase bude nějaká blbost..." neodpustil si polohlasem vypustit z pusy Jeremy. Ušklíbla jsem se a pohled přemístila zpátky na Ashtona.

,,Půjdeme se koupat," usadil se celou dolní polovinou těla na bílou desku. Kluci se po sobě navzájem podívali a prohodili spolu pár slov.

,,Jdeš s náma, Marry?" zeptal se Alex.

,,To si nenechám ujít," ušklíbla jsem se Lucasovým směrem, ten se ale zdál od toho incidentu, jež pozoroval z okna, rozhozený. ,,Ashtone?" postavila jsem se ,,sbalil jsi mi plavky?"

Ashton se na mě upřeně zahleděl a chvíli to i vypadalo, že přemýšlí. ,,Um, ne," upřímně odpověděl a nasadil omluvný pohled.

,,Tak v tvým případě plavky nejsou potřeba, kdo by se na tebe chtěl dívat," vložil se do konverzace posměšným tónem Luke.

Sklopila jsem hlavu a zhluboka se nadechla. ,,To máš pravdu, nikdo se na mě dívat nebude, můžu jít klidně i nahá." Otočila jsem se na patě a přešla ke dveřím. Stiskla jsem kliku a nechala sluneční paprsky, aby pohltily celé mé tělo. Předtím, než jsem vyšla z chaty, jsem udělala krok do prava a obula si narůžovělé žabky pokreslené vílami a jinými pohadkovými postavami.

Z kapsy jsem vytáhla zlatý smartphone a položila ho na tmavý parapet. Zavřela jsem za sebou dveře a rozběhla se na kraj lesa, kde začínalo jezero Tamiami. Asi po padesáti metrech jsem zatočila nepatrně do leva a zastavila se. Ocitla jsem se na začátku bělavé skály, pod kterou bylo asi o patnáct metrů níž jezero. Rozhlédla jsem se kolem sebe, jestli náhodou nenajdu cestičku, kterou bych se dostala přímo k vodě. Asi sedm stop ode mě po levé straně vedla snad desetipalcová strmá cestička, která končila napojením na jakousi plošinu, jež se bez jakéhokoliv zlomu napojovala na průzračné jezero. Seběhla jsem ji a odhodila boty kousek od sebe. Ruce jsem umístila na spodní lem tílka a přetáhla ho přes hlavu. Rozvázala jsem tkaničku na šedých teplákách a nechala je volně sklouznout ke kotníkům. Vystoupila jsem z nich a odhodila je do bílého písku, k pomalovaným žabkám. Rozepla jsem si háčky na hladké černé podprsence a spolu s brazilkami stejné barvy ji sundala. Přistoupila jsem ke břehu a nejprve jednou nohou opatrně zkontrolovala hloubku. Voda mi dosahovala po polovinu stehen, na nic jsem nečekala a zacpala si nos. Zavřela jsem oči a skočila do ní. Odplavala jsem kousek od břehu a vynořila se. Prudce jsem se nadechla a odhrnula si mokré vlasy z obličeje.

,,No to si děláš prdel!" objevil se na bělavé plošině Brian. Hned za ním postával Lucas s Alexem v zádech. Ashton s Jeremym se do půl těla nazí brodili v pronikavě modré vodě dál od břehu. Brian na nic nečekal a rychlostí blesku si sundal bíle tričko. Odhodil ho za sebe a vyběhl po úzké cestičce na středně vysokou skálu. Rozběhl se, na úplném kraji se odrazil a skočil tak dokonalé salto.

,,Ty vole, tohle jako vážně nosíš?" překvapeně se zarazil Lucas, který držel v ruce moje spodní prádlo.

,,Jo, a taky víc průhledný," uštěpačně pronesl Brian, jen co se vynořil.

věnováno pro @Otazka321, @Teenpug, @Terxik, @BajerkaLaAn, @andrlovaaa, @SabiYtLover, @newky1, @akuskao26, @NatalieFuchsova2002, @HankaJurkovsk, @darkdenvid, @_sabi118_, @Nikolka01403, @AnickaPan, @zuzca1, @TerezaNov, @laura_turjanicu, @MichaelaRemetov, @vicky0011, @katarina_schest, @adellllll, @live_dead, @renca_rehakova, @Mia--Moore, @NelaPreguzov, @berenik33, @damnunicron, @DominikaCervena, @NEctenarkaMisa, @aloha_alien, @AdelkaFoglova, @Janiiee, @Kikuska2004, @Petulak, @KRiss752, @DearDiaryMucq, @OneGirlWithoutName, @bamini, @BlondynkaTeri, @babyell1will, @Bordekoli a @Sarka1998

Step brother [CZ]Where stories live. Discover now