twenty-two

13.7K 608 52
                                    

Nevěřícně jsem pokroutila hlavou a odvrátila od něho pohled. Ušklíbnul se a usadil se na druhém konci prostorné vany. Pravou nohou se nenápadně dotkl mého stehna a založil si ruce na hrudi. Skřížila jsem nohy do tureckého sedu a děkovala tomu nahoře, že seslal bouřku, a s ní spojenou i tmu.

,,Co tak koukáš?!" vyštěhla jsem jeho směrem, když mě propaloval pohledem.

,,Nechápu, co na tobě Brian vidí..." prolomil ticho a nahlas se zamyslel ,,hezká nejseš," odmlčel se ,,ale oči máš pěkný, to jo." Překvapeně jsem zamrkala a svraštila obočí.

,,Nejspíš to, co Theresa postrádá," odfrkla jsem a zabodla pohled asi tři palce nad něj.

***

,,Otoč se," zavelela jsem a přitáhla si osušku blíž k tělu.

,,Promiň, ale nejsi můj typ," vítězně se ušklíbnul a dál mě propaloval svýma temnýma očima.

,,Promiň, ale máš na píču vkus," pronesla jsem nezaujatě. Prudce zamrkal a poraženě si odfrkl. Protočil očima a lehce odvrátil hlavu na pravou stranu. Rty jsem vytvarovala do vítězného úšklebku a omotala si osušku kolem těla. Zastrčila jsem roh ručníku pod omotanou část a přemístila levou nohu na chlupatý kobereček.

,,Klidně ten ručník sundej, není tam nic tajnýho," oznámil ledabyle a sesunul se níž, tak, aby měl ramena pod vodou.

,,Říkal jsi něco?" sladce jsem se usmála.

,,Vlastně nic, jen že bych si rád už zašukal." Prudce jsem zamrkala a umístila pohled na něj. Pravou ruku měl pod zbytkem pěny položenou, nejspíš, na stehně a levou si podpíral hlavu.

,,Kluci jsou dole, tak si můžeš zatím vybrat," uchechtla jsem se a přetáhla si černé tričko přes hlavu. Spustila jsem osušku a nechala ji dopadnout na studenou zem. Ze zbylé hromádky jsem sebrala červené krajkové brazilky a oblékla si je. Spodní lem trička jsem stáhla co nejvíc to šlo pod zadek a ručník přisunula blíž k vaně, kde už napjatě seděl Lucas.

,,Hm," zamyslel se ,,uvidíme." Povzdechla jsem si a přesunula se k malému umyvadlu. Napřímila jsem hlavu a rukou otřela zamlžené zrcadlo. Jediné, co odraz v zrcadle přes tmu propouštěl, byly zářivě bílé zuby srovnané do perfektního obloučku pokaždé, co jsem se usmála. Obvykle přes léto jemně zelené oči s hnědým kroužkem teď připomínaly svou barvou brčál. Teple hnědá kružnice okolo tmou zvětšené zorničky se tvrdým přechodem napojovala do brčálové, dlouhé, momentálně nenalíčené, řasy lemovaly celé oko, jinak by zaniklo. Pootevřela jsem své přírodně plné rty a vycenila zářivé zuby, když jsem spatřila Lukův odraz, jak zápasí s osuškou, aby ji uvázal kolem boků.

,,Otoč se," vypískl, až nad míru, holčičím hlasem, když mu ručník sjel po bocích dolů. Ušklíbla jsem se a dál se věnovala sledování svých dlouhých řas, jak se při každém mrknutí napjaly. ,,Seru na to." Přistoupil ke dveřím a otočil klíčem. Levou dlaň umístil na kliku a zmáčkl ji, aby se ujistil, že se sem nikdo nedostane. Vrátil se na své původní místo a volnou rukou se dotknul mého ramene. Otočila jsem se a hleděla mu zpříma do očí.

,,Už jsem se rozhodnul," arogantně pronesl a přitáhl si mě za boky k sobě ,,chci Joshe." Nevěřícně jsem zamrkala a zaraženě hleděla před sebe. Luke propuknul v hlasitý smích a nevěřícně pokroutil hlavou. Než jsem stihla zareagovat na jeho nepovedený vtip, přisál se mi na rty a dravě mě políbil. Během chvilky jsem se znovu ocitla v realitě a zamotala mu ruce do vlasů. Když mi došel dech, odtáhla jsem se od něj a zhluboka se nadechla. Na nic nečekal a vysadil mě na skříňku stojící asi tři stopy od umyvadla. Svoje ruce přesunul na lem černého trička a jednoduchým pohybem mi ho přetáhnul přes hlavu. Zavzdychala jsem, když se přisál na mou bradavku a začal ji jazykem obkružovat. Lehce jsem zaklonila hlavu a opřela ji o zeď.

,,Takhle by to nešlo..." pronesl do ticha, ze kterého se ozývaly hlasité vzdychy a silou rozmotal ručník. Jeho dlouhá chlouba už stála plně v pozoru a on na ni navlékl černý kondom, který vylovil z kapsy svých kalhot. Nalepil se zpátky na mě a rychlým tahem rozthnul krajkové brazilky na dvě části. Podíval se na mě omluvným pohledem a pravou ruku umístil na moje stehno. Omotala jsem mu nohy kolem pasu a nechala ho, aby do mě vniknul. Své rty přemístil na můj krk a začal ho laskat, podle délky, co se mu věnoval, usuzuji, že si mě označkoval. Zamotala jsem mu opět ruce do vlasů a prohla se v zádech, když se rozpohyboval.

,,Dobrý Bože!"

,,Tohle bychom neměli," pevným hlasem prohodil.

,,Ne-neměli," vypustila jsem spolu s hlasitým vzdychem.

,,Už chápu..." chvíli se odmlčel ,,co na tobě Brian vidí."

S napětím po celém těle jsem jen odvrátila: ,,To je dobře."

,,Marry," zavzdychal, když se udělal. Odstoupil asi na dvě stopy a vytáhl ze mě svůj mohutný penis. Sundal si kondom a zavázal ho. Přešel ke koši stojícím v rohu místnosti a vyhodil ho. Natáhl se a z vany sebral již mokrou osušku.

,,Děláš si, kurva, prdel?!" zavrčela jsem podrážděně. Luke se však jen uchechtl, a dál pokračoval v omotávání ručníku kolem pasu. Přiskočil ke dveřím a odemknul je. Lehce je otevřel a vzniklou škvírou nakouknul, zda je vzduch čistý.

Frustrovaně jsem si prohrábla vlasy a seskočila dolů. Lucas se napřímil: ,,Zase příště," a opustil koupelnu.

věnováno pro všechny věrné čtenářky - hlavně pro ty, kterým jsem neodpověděla na komentář

Step brother [CZ]Where stories live. Discover now