eleven

17.1K 561 38
                                    

Sluneční paprsky mě šimraly na tváři, v uších mi hrála velmi známá melodie. Otevřela jsem oči a posadila se uprostřed velké, prostorné postele v pastelovém tónu bílé. Natáhla jsem ruku a částečně poslepu se snažila najít svůj smartphone na nočním stolku vedle postele. Když se mi podařilo úspěšně ho nahmátnout, protočila jsem oči. Levou rukou jsem vypnula budík, který mě donutil vstát a zanadávala. Jsem si nadmíru jistá, že jsem ho nezapínala, zajímalo by mě, kdo.

,,Mario, můžeš mi říct, proč jsi tolik pila?!" rozletěly se dveře a do pokoje vstoupila matka v bavlněných šatech a zástěře na krku ,,Když jsme s Benem přijeli, našli jsme tě nad mísou, Lucas tě pak odnesl do postele. Příště, mladá dámo, když někam půjdeš, nebudeš pít! Kdo to po tobě pak má uklízet?!" otočila se na odchod ,,A přijď dolů, hned!"

Frustrovaně jsem si prohrábla vlasy a vyklouzla z postele. Cítila jsem, jak mi studený vzduch ovál nahé tělo, stála jsem uprostřed pokoje jen ve spodním prádle. Snažila jsem se neřešit to, že mám na sobě i podprsenku, kterou jsem si včera jistě na párty nebrala, a poohlédla se po nějakém oblečení. Na bílé pohodlné židli vedle stolu byly položené krátké černé hotpans a volné šedé tričko s hlavou podivuhodného tvora a velkýma očima.

Rychle jsem se nasoukala do šortek a trička, z kufru jsem vyndala vysoké šedé teplé nadkolenky a navlékla si je. Poklusem jsem se zastavila před koupelnou a vkročila dovnitř. Už při prvním kroku mi zaterasila cestu bílá pára. Rukama jsem párkrát zamávala před sebou, abych páru odehnala. Rozhlédla jsem se po koupelně a přiskočila k oknu. Otevřela jsem ho a hlasitě vydechla. Prudce jsem se otočila a zírala před sebe. Opřený o umyvadlo přede mnou stál Luke, v celé své kráse, jen ručník měl kolem pasu. Svoje svalnaté paže měl spuštěné rovnoběžně kolem těla, široký hrudník se mu zvedal v intervalech jeho dechu. Břišní svaly měl vyrýsované, pevně se mu napojovaly na jeho mužství, které soudě podle velikosti boule, která tlačila ručník výš a výš, nebude nikterak malé. Zatajil se mi dech, při představě, jak se nade mnou sklání a -

,,Oh, princezno, nečekal jsem tě," uchechtl se ,,líbí se ti, co vidíš? Představuješ si, jak se nad tebou skláním a dělám ti dobře, bejbe?"

Při jeho slovech jsem musela vyfouknout všechen vzduch, který mi zaplňoval plíce, a pohotově jsem vyhrkla odpověď: ,,Kurva, jo. Jen si místo tvýho ksichtu představuju ten Alexův," uchechtla jsem se pro změnu já.

2:0, brouku.

,,Všechny nakonec podlehly," povrchně pronesl a opustil koupelnu. Pokroutila jsem nad ním hlavou a přistoupila k zrcadlu. Řasenku jsem měla rozteklou přes celou tvář, rtěnka na mých rtech tvořila efekt krvavých rtů a těsně nad klíční kostí se vyjímal tmavě nafialovělý cucflek. Včera jsem to s alkoholem možná malinko přepískla, co se dělo, si ale jako zázrakem pamatuju.

Když jsem měla vyčištěné zuby a gelem umytý obličej, na rty jsem nanesla bezbarvý balzám a obočí zvýraznila středně hnědým stínem. Splihlé vlasy jsem pročesala velkým kančím hřebenem, do konečků vmasírovala kapku arganového oleje a spletla je do hustého copu na straně. Dlouhým krokem jsem překročila práh dveří a sešla po schodech dolů.

,,To je dost, Mario," zvedla matka pohled od stolu.

,,Promiň," skoro neslyšně jsem hlesla a s nuceným úsměvem na tváři zasedla k velkému, oválnému stolu vedle svého nevlastního bratra.

,,V pořádku," usmál se Ben ,,Anne tím jen chtěla říct, že jsme na tebe čekali." Matka se zvedla od stolu a vzala z linky talíře. Postavila je před nás na stůl a pokynula mi, abych je rozdala. Vstala jsem a před každého z nás postavila talíř. Když jsem talíř stavěla před Bena, k Lucasovi jsem stála přímo a ten měl tak dokonalý výhled pod moje krátké kraťasy. Otočila jsem se k němu, byl celý napjatý. Usedla jsem zpátky na svoje místo vedle Luka, kolmo k matce a Benovi. Matka před nás postavila plech s zemlbábou, každému nabrala, jak se zdá, přiměřeně k jeho váze.

,,Dobrou chuť," pronesli jsme všichni společně a pustili se do jídla.

,,Marry, Lucasi," prolomil Ben poněkud ztichlou atmosféru, která kolem nás panovala ,,s Anne bychom vám chtěli něco říct." Stiskl mé matce ruku a podíval se na ni.

,,Budeme se brát!" vyhrkla matka a vystavila na obdiv všech očí velký diamantový prsten na levé ruce. Luke zděšením otevřel pusu, nejspíš chtěl něco říct. Zasmála jsem se jeho překvapenému gestu a ukázala Benovi vztyčený palec. Ten mi věnoval zářivý úsměv doprovázený mrknutím.

,,Tak to je..." nemohl Lucas zvolit správná slova.

,,Úžasné!" doplnila jsem ho. Zvedla jsem se od stolu a objala matku, která mi nadšeně objetí opětovala, kolem ramen. ,,Snad budeš šťastná," šeptem jsem ji popřála a vrátila se na své místo.

,,Kdy?" chraplavým hlasem se zeptal Luke.

,,Pozítří."

Zadržela jsem dech. Takovouhle odpověď jsem rozhodně nečekala. ,,A, stihne se to?" položila jsem poněkud stupidní otázku.

,,Ale jistě, Marry, svadba je naplánovaná už dlouho, čekal jsem jen, než Anne řekne ano," znovu stiskl matce ruku ,,zítra je pondělí, správně byste měli s Lucasem do školy, ale ty pojedeš s Anne vybírat šaty, Lucas pojede se mnou vybrat oblek." Oba se zvedli ve stejnou chvíli a Ben se nahlas zasmál. Matka začala sklízet ze stolu, Ben se jí snažil pomoct, ale ona protestovala.

,,A miláčku," promluvil Ben k mé matce ,,pokud souhlasíš, ve středu můžeme jet na svatební cestu na Bahami."

Překvapením jsem vyprskla vodu, která se ještě před chvílí nacházela v průhledné kruhové skleničče. Ben se rozesmál: ,,Marry, jsem šéf banky, můžeme si to dovolit."

,,Um, dobře. Vadilo by hodně, když bych si teď šla zaběhat? Chtěla bych to tady trochu poznat a navíc, pohyb mi už chybí," zeptala jsem se. Luke se ke mně naklonil a potichu zašeptal: ,,Věděl bych o jiných věcech, v kterých se ti hodí pohyb," odtáhl se.

Zopakovala jsem jeho gesto: ,,A o jakých? Třeba o té 'kopni Lucase co nejvíc do prdele'?" Zvedla jsem se od stolu a šla se převléct. Sundala jsem si tričko a vyměnila ho za růžové sportovní tílko. Rozpletla jsem copán a vlasy v předklonu stáhla do vysokého culíku. Na nohy jsem si obula fosforové tenisky určené na běh a vydala se ven.

věnováno pro @newky1, @Otazka321, @Evapov, @damnunicron, @qwrtuiqwrtui, @Denny133 a @bamini

Step brother [CZ]Where stories live. Discover now