Спомени и емоции и мисли на авторката

4.1K 224 34
                                    


                                                 *Неутрална гледна точка*


-Моето дете.-прошепна Камерън, слагайки плахо ръката си на коремчето на Скай.

Широка усмивка се настани на лицето му и той насочи погледа си към лицето на съпругата си. Миглите й потрепваха леко, а дългата й коса бе разпиляна по възглавницата като красив ореол. Лицето й бе нежно, излъчващо невинност , всъщност цялото й същество излъчваше невинност. Камерън беше срещал много различни жени през живота си, но никога такава като Скай. Тя... тя беше много по-различна от всички останали. Всичко в нея беше по-различно. Нейните очи го гледаха различно, винаги бяха изпълнени с най-различни емоции, които доста често пъти го объркваха и затрудняваха, докато успее да ги разчете.

Невинност. Тя винаги присъстваше в очите й, тя беше като неизменна част от нея самата. Сякаш самата тя бе създадена от нея.

Доброта. Скай винаги беше готова да помогне на всички,винаги гледаше всичко от хубавата му страна. Вярваше, че един ден светът ще бъде малко по-мъдър, малко по-красив.

Нежност. Камерън не бе свикнал някой да проявява каквато и нежност да е към него. Той беше израснал в среда, в която нежността не съществуваше, където тя е нещо непонятно. Но Скай, тя винаги беше нежна към него. Докосваше нежно, карайки кожата му да настръхне и реагира на всеки неин най-малък допир. Докосваше го нежно, сякаш се опитваше с допира си да премахне всички спомени за грубите докосвания, които са преминали по кожата му. Сякаш искайки да вземе всичко лошо за себе си, да вземе болката му, а да му даде всичко добро, което притежава.

Чистота. Скай беше най-чистото нещо, което някога бе срещал. Беше най-чистото нещо в живота му. Още от първата им среща той бе забелязал това и постепенно се бе уверил в това все повече и повече. Беше готов на всичко, за да я запази такава, каквато е. И щеше да го направи..

Страст. Той беше изненадан от тази й страна, която всъщност дори не знаеше, че притежава. Скай беше колкото невинна, толкова й палава. Можеше да го подлуди само с едно докосване, само с един допир, само с един поглед. Истината беше, че бе спал с наистина много момичета, но никоя не беше като Скай. Дори и в това тя беше много по-различна от всички останали. Притежаваше извивки, които само да погледне, разпалваха огън в него. А това колко невинна и чиста е, я правеше още по-възбуждаща. Караше Камерън да полудява, да я иска всеки един миг, да иска да чува как името му напуска тези така прекрасни устни, да иска малкото й секси телце да се гърчи под неговото, да иска да вижда как затваря силно очите си от удоволствието, което изпитва, когато е вътре в нея, когато са свързани в едно. Да я иска цялата и да направи всичко, за да я има. Да я има само и единствено за себе си. Да бъде само негова.

Bad Boy | C.D.Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang