Късметлийка

5.5K 264 91
                                    




Следваща глава при 85-90 вота. ОБИЧАМ ВИ! хх

-Хайде, нека не го караме да чака.-казах и поставих целувка върху бузата му, преди да тръгна към входната врата.

Стигайки до нея, се спрях и оправих добре роклята си, опитвайки се да си предам вид, различен от този, който казва, че досега съм се натискала с Камерън. Отворих вратата, откривайки познатото ми лице на Шон. Беше облечен в черни дънки, тъмно сива тениска и тъмно кафяво кожено яке, добра комбинация. В ръцете си държеше две малки кутии.

-Здравей, Скай.-каза и откри на показ прекрасната си усмивка.

Въпреки кутиите, той разпери ръце и ги обви около кръста ми, придърпвайки ме в прегръдка.

-Здравей, Шон.-казах, като обвих ръцете си около силното му тяло, отвръщайки на прегръдката.

Можех да призная, че още първия път, в който се срещнахме на изложбата му, ароматът му ми направи впечатление. Беше смесица между някакъв божествен одеколон и самата му кожа, ухаеше наистина божествено. Но не можеше да се сравнява с този на Кам, всъщност никой не можеше да се сравнява с Кам, той за мен беше по-добър от всеки останал във абсолютно всяко отношение. Без съмнение винаги бих избрала него. Бях неосезаемо щастлива, че точно аз имам честа да бъда негова съпруга.

-Кхъм.-чухме изкашляне и с Шон се отделихме, виждайки Камерън, който се приближаваше, а лицето му издаваше намръщване.

-Мендес, дръж си израстъците далеч от жена ми, ако не искаш да ги загубиш.-изсъска злобно към него и хвана нежно ръката ми, придърпвайки тялото ми плътно към неговото.

Шон реши да се пошегува и протегна ръката си, за да хване моята, но когато срещна злобния поглед на Камерън се отказа и вдигна ръце в знак, че се предава. Това му действие породи смях в мен, който не успях да удържа, и той се изплъзна измежду устните ми.

-Добре, не пипам.-каза бързо, с което усили смеха ми.-А сега ще ме пуснеш ли да вляза?-попита и погледна към Камерън.

-Не.-каза и тръгна да затваря вратата, но го спрях.

-Камерън!-смъмрих го, а той извъртя очи.

-Добре, влез.-каза и отвори по-широко вратата, подканвайки го да влезе.

Шон се усмихна и пристъпи вътре, а Камерън затвори вратата след него. Целунах Камерън по бузата и всички тръгнахме към хола. Двете момчета се настаниха на дивана. Камерън ме подкани да седна в скута му, но аз поклатих глава и се настаних между тях.

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now