Скайлин Грейс? Не, вече не.

4.8K 297 33
                                    


Следваща глава при 90-95 вота. ОБИЧАМ ВИ! х 

*Неутрална гледна точка*

-Как се чувствате, госпожо Далас?-попита Кам, гледайки усмихнат към Скай.

-По-щастлива и да искам не бих могла да бъда, господин Далас!-отвърна му красавица и го дари с нежна усмивка. Очите й проблеснаха весело.

Камерън хвана ръката й и двамата слязоха по стъпалата пред ритуалната зала, в която току-що сключиха брак. Преди да стигнат до колата, момчето спря хода си, карайки и съпругата му да спре и да се обърне към него.

-Изключително щастлив съм, че те срещнах, Скай. А още по-щастлив съм, че остана в живота ми. Знаеш, че не вярвам нито в късмета, нито в съдбата за разлика от повечето хора, просто съм си такъв. Но в този момент съм й благодарен, че в онази августска нощ ни срещна.-момичето се усмихна, спомняйки си как се запознаха-Не малко пъти те нараних, но ти остана! Не се отказа от мен, дори когато бях в най-окаяното си състояние. Беше до мен винаги, подкрепяше ме.-той хвана ръцете й нежно, докато я гледаше в очите-Искам да ти благодаря, Скай. За твоите прекрасни сиви очи, които успяват да видят най-доброто в мен, игнорирайки всичко лошо. За всички моменти, в които ме подкрепяше, в които беше до мен. За това, че никога не се отказа от мен, въпреки грешките ми, въпреки всичко. Благодаря ти, че ме направи щастлив, че ме накара да забравя лошото си минало, че ми показа какво е любовта. Благодаря ти, че винаги ми вярваше, че избра мен. И най-вече ти благодаря за любовта, с която ме даряваш...-Камерън замлъкна за миг, имаше толкова много неща, които да и каже, но не знаеше как да се изрази по-добре- Благодаря за това, че ме обичаш такъв, какъвто съм и не искаш от мен да се променям! Знам, че това не беше мечтаната от теб сватба, сигурен съм, че като всички останали искаш хубава сватба, която да запомниш. Скай, обещавам ти, че когато всичко се оправи, ще имаме най-хубавата сватба, ще я направя точно така, както ти пожелаеш. Обичам те, Скай! Обичах те вчера, обичам те днес и ще те обичам завинаги. В този, в другия и във всеки друг живот, който ни предстои.-завърши.

В очите на момичето се загнездиха сълзи, тя се опита да ги прогони, но не успя и те започнаха свободно да се стичат по бузите й. Тя протегна треперещите си ръце и ги обви около врата на красавеца, а момчето от своя страна обгърна тялото й с ръце и я притисна близо до себе си.

Bad Boy | C.D.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن