И малките неща са от значение / част 1

4K 212 65
                                    


Още с влизането си, Скайлин се запъти към гардероба, отваряйки го. Огледа съдържанието му за кратко и измъкна една от тениските на Камерън, намиращи се вътре, и едни къси черни панталонки. Затвори го и се запъти към спалнята в стаята, оставяйки избраните дрехи върху нея. Хвана подгъва на пуловера, с който беше облечена, и свали дрехата. Взе тениската на Камерън и я облече бързо. Смени и дънките си с късите панталонки, след което свали маратонките си, заменяйки ги с домашни пантофки на кучета. Сгъна свалените дрехи и ги постави в гардероба, след което се отправи към вратата. Тъкмо излезе от стаята, когато чу вик, идващ от кухнята.

-Скайлин, защо шкафа е отворен?

Момичето се изкикоти и с бързи стъпки се запъти към кухнята. Отвори вратата и влезе вътре, запътвайки се към момчето вътре. Застана пред него и вдигна главата си, забивайки погледа си в лицето му.

-Защото тъпия шкаф е прекалено нависоко.-каза и се намръщи.

Смехът на Камерън се разнесе из помещението, което издразни Скайлин, и тя го удари леко по ръката.

-Не се смей, не е смешно!-скара му се и се нацупи.

-Не шкафа е прекалено високо, Скай, просто ти си прекалено ниска.-каза с насмешка момчето, гледайки я развеселен.

-Не съм прекалено ниска, спри да ме дразниш!-изписка тя и скръсти ръце пред гърдите си.

-Не те дразня, любов, просто казвам истината.-каза Камерън и се опита да я прегърне, но тя го отблъсна, все още нацупена.-Няма да ме прегръщаш, така ли?-попита я и повдигна дясната си вежда.

-Не!-отговори просто тя и се запъти към масата, за да седне.

-Аз не мисля така.-каза момчето и обви ръцете си около кръста й, притискайки я към гърдите си.-Не се сърди,бейб, аз обичам това, че си толкова мъничка.-прошепна в ухото й, а горещият му дъх накара кожата й да настръхне.

Започна да поставя малки целувки по дължината на врата й, докато нежно поставяше ръцете си на коремчето й. Скайлин почувства толкова приятната за нея топлина на тялото му и широка усмивка се разпространи по лицето й, докато тя затваряше очите си. Отпусна се в топлата му прегръдка и бавно придвижи ръцете си, поставяйки ги над неговите.

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now