Имаме сделка

5.3K 341 57
                                    


Следваща глава при 85-90 вота. ОБИЧАМ ВИ! 

*Неутрална гледна точка*

-МАМКА МУ.-изкрещя гневно ядосаното момче и събори всичко намиращо се върху масата, която се намираше в близост до него.

-Успокой се.-каза му спокойно седналото на дивана момче.

-Как искаш да се успокоя, Шон? Скай беше в прегръдките на друг! Друг я носеше! Не аз! Друг! А още по-лошото е, че имаше рана. Беше се ударила, а аз не съм бил там да й помогна. Не съм бил там, за да я защитя, да взема болката й.-в края на изречението красавецът намили тона си и зарови главата в шепите си.

-Ти си си виновен, Далас.-каза Шон.

-Моля? Какво можех да направя след като ме заплаши с живота на Скай?-погледна го объркано.

*Ретроспекция*

-Ще влезеш ли?-попита задъхано Скай.

Камерън тъкмо щеше да отговори, когато телефона му звънна. Той го извади от задния джоб на дънките си и погледна екрана. Вдигна телефона и го постави на ухото си. Скай не чуваше какво си говорят, но видя как момчето се напрегна.

-Съжалявам, но трябва да тръгвам, утре ще се видим.-каза момчето, след като беше затворило.

-Добре.-усмихна му се красавицата.

Той се приближи до нея и я целуна, преди да се качи в колата и да потегли. Стисна силно воана, кокалчетата на ръцете му побеляха. Натисна газта и скоро вече се намираше пред къщата на Аманда. Излезе бързо от колата, като затръшна вратата след себе си и се отправи към входната врата на голямата сграда. Натисна нервно звънеца и зачака вратата да се отвори. След малко вратата се отвори и пред погледа му се появи Аманда, която си беше лепнала мазна усмивка.

-Какво искаш?-изсъска нервно Кам.

-По-спокойно, скъпи. Влез.-каза с пискливия си глас и тръгна към вътрешността на къщата, оставяйки вратата отворена, за да влезе и Кам.

Той нервно я последва, затръшвайки вратата след себе си. Влязоха в хола, а Аманда седна на дивана. Камерън остана прав и потропваше с крак, имаше чувството, че всеки момент ще избухне.

-Какво по дяволите искаш, Аманда?-изплю гневно момчето.

Аманда просто се засмя.

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now