Ще станеш ли моя съпруга, Скай?

5.2K 292 34
                                    


Следваща глава при 90-95 вота. ОБИЧАМ ВИ!! <3 

-Скай, омъжи се за мен.-прошепна.

-Какво?-отдръпнах се от него и го погледнах изненадано.

-Нека се оженим.-повтори-Така майка ти няма да успее да те отдели от мен никога. Ти законно ще бъдеш моя съпруга, ще носиш моята фамилия, ще бъдеш само моя.-каза и хвана ръката ми.

-Но..но..това не е ли толкова прибързано?-опитвах се да намеря точната дума.

-Аз не го смятам за прибързано. Ти самата ми каза, че си сигурна, че искаш да прекараш живота си с мен, нали?-кимнах-Аз съм сигурен в същото.-въздъхна, преди да продължи- Скай, ти преобърна живота ми, промени ме изцяло. Направи ме щастлив, не се отказа от мен, вярваше ми. Отдаде ми се, даде ми сърцето си. Знам, че те нараних, но аз не мога да живея без теб и няма да позволя на никой да те отнеме от мен. Искам да си до мен, да си само моя, единствено моя. Аз искам да прекарам живота си с теб, сигурен съм в това.-очите му гледаха право в моите.

Усмивка се настани на лицето ми при думите му. Захапах долната си устна, никога не съм предполагала, че ще направи точно това.Мислех си, че просто ще се откаже и ще си намери някоя по-добра от мен.

-Ще станеш ли моя съпруга, Скай?-попита и приближи тялото си по-близо до моето.

-Да.-прошепнах тихо и захапах по-силно долната си устна, докато го гледах в очите.

Той се усмихна и ме придърпа плътно до тялото си.

-Спри да хапеш тези устни.-изръмжа и в следващия миг усетих как притиска своите устни в моите.

Едната му ръка се обви около кръста ми, а другата погали бузата ми. При допира на нещо мокро до кожата на бузата ми се отдръпнах моментално от Камерън, който ме погледна объркано. Погледът ми се насочи към ръката му, кокалчетата му бяха разкървавени, явно от удара. Без да казвам нищо хванах нежно ръката му и го поведох към спалнята. Накарах го да седне и тръгнах към банята. Взех аптечката от шкафчето и се върнах при Камерън. Хванах се за раменете му и седнах в скута му, като краката ми се намира от двете му страни. Той се засмя и ме погледна развеселено. Изкарах памука и откъснах малко парче от него, напоявайки го със спирт. Взех ръката на Кам и започнах нежно да почиствам раничките.

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now