Бях луд по нея и бях безумно влюбен в нея

6K 331 46
                                    

Следваща глава при 90-95 вота. ОБИЧАМ ВИ! <3 

*Гледната точка на Камерън*

Чувството да я държа в прегръдките си отново беше неописуемо. Затегнах хватката си около малкото й кръстче, не исках да я пускам никога повече. Опрях брадичката си върху главата й и вдишай аромата на косата й. Стояхме вкопчени един в друг дълго време. Изведнъж усетих как нещо мокро пада върху мен и се отделих леко от Скай, поглеждайки нагоре. Студени капки бяха започнали да се спускат от небето и падаха на земята, сливайки се с нея. Скай също насочи погледа си нагоре и се намръщи, когато капка падна върху нослето й. Тя събра очите си, опитвайки се да я види, беше толкова сладка. Засмях се леко на сладкото й изражение,а тя насочи погледа си към мен.

-Искаш ли да отидем вкъщи?-попитах, гледайки я в очите.

Тя сбъчка леко вежди, преди плахо да кимне. Усмивка се настани на лицето ми и нежно хванах ръката й, тръгвайки към апатамента ми. Мокрите капчици продължаваха да капят върху нас, мокрейки ни и изстудявайки телата ни. Видях как Скай потрепери и тогава забелязах, че е само по тенеска. Бързо свалих блейзера от себе си.

-Облечи го.-казах, намятайки го върху раменете й.

-Не, на теб ще ти е студено.-каза и тръгна да го маха от себе си, но бързо я спрях.

-Няма значение, важното е ти да си добре.-тя ме погледна и се усмихна, преди да пъхне ръцете си, обличайки блейзера.

-Благодаря.-пришепна тихо, отмествайки погледа си от мен.

Засмях се тихо, тя все още продължаваше да се срамува, все още продължаваше да гледа на страни, когато я погледна. Загледах се в лицето й, погледа ми беше привлечен от тъмните кръгове под очите й,те показваха, че не спи както трябва.

-Пристигнахме.-чух гласът й, който ме извади от мислите ми.

Погледнах напред и видях познатата ми сграда. Бързо влязохме вътре, тръгвайки към входната врата на апартамента ми. Отключих я и направих път на Скай да влезе. Прехапах устни, за да не се засмея доволно, когато Скай престъпи плахо, очите й обикаляха наоколо. Сега вече мога да нарека апартамента ми дом. Почувствах се толкова правилно, че тя е тук.

Влязох след нея и затворих вратата след себе си. Видях я как стои неловко, беше опънала ръкавите на блейзера така, че те да закриват целите й ръце, включително и пръстите. В косата й блестяха капчици вода, дрехите й бяха намокрени, също като моите. Без да казвам нищо, хванах ръката й и я поведох към стаята си. Когато влязохме, пуснах ръката й и се запътих към гардероба. Извадих от там къси панталонки, които явно беше забравила вкъщи, моя тенеска и сив свободен анцуг, преди да го затворя. Обърнах се към нея, тя захапваше нервно долната си устна. Бързо прекосих разстоянието, което ни разделяше и й подадох късите панталонки и тениската.

Bad Boy | C.D.जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें