Мамка му, кажи ми!

5.6K 311 39
                                    


Следваща глава при 90-95 вота. ОБИЧАМ ВИ!! <3

*Гледната точка на Скайлин*

-Ти си виновен, че съм мокра.-измрънках, излизайки от банята.

-Но ти беше забавно, нали?-засмя се, излизайки след мен с хавлия около кръста си.

-Е...може би.-казах, поглеждайки го.

Кам се подсмихна и прокара пръсти през мократа си коса. Откъснах поглед от него и се обърнах с гръб към полуголото момче. Поставих ръцете си на началото на клина си и бавно го изхлузих от краката си, оставайки по сивото си бельо. Чух как Кам изръмжа зад мен и се обърнах. Стреснах се, когато го видях точно пред себе си.

-Защо ме предизвикваш?-каза леко задъхано.

-Какво?-попитах, не знаех за какво говори.

-Скай, знаеш колко силно ми влияеш. А по това бельо..-захапа долната си устна силно.

Погледнах в очите му, в тях се четеше желание. Засрамено сведох глава, а бузите ми почервеняха. Дори не ми направи впечатление, че се събличах пред него, бях свикнала да ме вижда по бельо.

Той хвана брадичката ми, повдигайки главата ми. Устните му се залепиха за моите, ръцете му зашариха по тялото ми. Спряха се на дупето ми, докато той започна да върви напред, карайки ме да отстъпвам назад. Усетих как стигнахме леглото и той нежно ме блъсна да легна върху меките завивки, настанявайки се над мен. Вдигнах ръцете си и ги обвих около врата му, придърпвайки го по-близо. Раздалечи краката ми, намествайки се по-удобно, докато устните ни бяха свързани в страстна целувка.

Изведнъж в стаята се разнесе мелодията на телефона ми, карайки Кам да изръмжи, но не се отдели от мен. Опитах се да го отблъсна, но той не помръдваше.

-Кам, мръдни.-прошепнах задъхано.

Той без желание се отдръпна от мен, лягайки върху леглото по гръб. Целунах го за кратко, преди да се протегна и да взема телефона от нощното шкафче, вдигайки го без да погледна кой е.

-Малчо.-чух дрезгав глас, успях да разпозная на момента кой е.

-Ник.-казах ентусиазирано.

Видях как тялото на Кам се напряга и челюстта му се затяга.

-Скай, трябва да ти кажа нещо важно.-леко разтревожено каза, карайки ме да се напрегна.

Bad Boy | C.D.Where stories live. Discover now