Baykuş & Köpüş

744 74 34
                                    

Yazım yanlışlarım için özür dilerim

Ve şarkımız 2NE1 come back home

Yatakta yatmış odanın beyaz bozuk sıvalı tavanına bakıyordum. Suho eve gelip eşyalarımı almamı söylemişti ama son beş dakikadır beyaz bozuk sıvalı tavana bakmaktan başka bir şey yapmıyordum. Hava son birkaç gün olduğu gibi yağmurluydu ve chanyeolün dizlerimde uyumasından tam tamına bir hafta geçmişti.

Yarın yeni okul günüydü ve bu çoktan beni sıkmaya başlamıştı bile yataktan kalkıp kırılmaya yüz tutmuş dolabıma ilerledim yanıma getirdiğim çantaya kıyafetleri tıkarken hepsinin ya siyah yada lacivert olduğunu fark ettim galiba şu ana kadar tek renkli kıyafetim markette çalışırken giydiğim dört beden büyük üniformaydı.

Sahi kai ne yapıyordu peki ya kyungsoo şu ana kadar beni yargılamadan arkadaşım olan tek insan ne yapıyordu. Onu gerçekten üzmek istememiştim bencil olmuştum. Mutlu olmak istemiştim başkalarını düşünmeden mutlu olmak...

Yerdeki çantanın ağzını kapattım kıyafetlerim bir çantayı bile dolduramamış yarısını boş bırakmıştı. Son kez odama baktıktan sonra çantayı omzuma takarak evden çıkmıştım.

Taş merdivenlerden yavaşça inip son basamağa geldiğimde yere zıpladım apartmanın bahçe kapısı ardına kadar açık bir şekilde pas tutmuştu yavaşça apartmanın bahçesinden çıkıp son kez eski evim olan cama baktım. Umarım buraya bir daha dönmezdim.

Soğuk ve ıssız sokaklardan geçerken bir kaç kez sabahladığım köşe ilişti gözüme. gülümsedim, artık eskisi gibi olamazdım önümdeki uzun yol kısalmıştı ve benim bir şeyler yapmam gerekiyordu.

Yolun karşısındaki beden dikkatimi çekti üstündeki yırtın t-shirt ve birkaç böcek ıssırıkları yüzünü kaplamıştı. Sendeleyerek gelen beden biraz daha yaklaştığında bunun kyungsoo olduğunu fark edip yanına koşturdum ve onu omuzlarından tuttum.

Konuşamıyordum ve yazacaklarımı okuyabileceğini sanmıyordum eğilip onu belinden tuttum ve kaldırdım. Hızlıca yürümeye başladığımda ana yola metreler kalmıştı.

Kyungsooyu sarstığımda tepki vermemişti. Birkaç metreyi koştuğumda bir taksi durdurmuştum. Adresi yazıp taksiciye gösterdim ve taksi hareket etmeye başladı. Kalbim ağzımda atıyordu kyungsoo yavaşça öksürdü ve gözlerini araladı ve ağzını oynattı lanet olsun hiçbirşey duymuyordum birkaç saniye sonra ağlama başladı ağlarken bile konuşuyordu ama lanet olası kulaklarım kelimeleri duymuyordu, taksi evin önünde durduğunda cebimde ki parayı saymadan taksiciye verdim.

Kyungsooyu kaldırıp sırtıma tekrar aldığımda eve doğru koştum kapıya kadar geldiğimde kapıyı yumruklamaya başlamıştım suho söylenerek kapıyı açtığında gözleri genişledi ve bizi içeriye aldı.

Kyungsooyu koltuğa yatırıp çantadaki defteri çıkarttım ve çebimde ki kalemi

" o kyungsoo suho, onu yolda bu halde buldum suratında birkaç böcek ıssırığı var ama halsiz gözüküyor ne oldu bilmiyorum ben cidden ona ne oldu bilmiyorum"

Heaven \\Chanbaek ( Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin