-Halisinasyon-

727 76 69
                                    

Yazım hataları için özür dilerim

Hastanede kalmamdan sonra neredeyse üç hafta geçmişti ve okulların açılmasına az bir zaman kalmıştı. " baekiie yemek hazır" suhonun sesiyle yataktan kalkıp mutfağa ilerledim, suho bir süreliğine işine ara vermişti lay ise sabahları işe gidiyor ve erken gelmek için birbir çaba sarfediyordu, büyükbaba kütüphaneye girmemi yasaklamıştı ama mesaiden sonra her gün gelip beni ziyaret ederdi ve bazende o suratsızı da yanında getirirdi buna itiraz edemiyordum çünkü tekrar ve tekrardan konuşmamam gerekiyordu ağız haraketlerim kulak zarına zarar verdiği için konuşmam yasaklanmıştı. Mutfağa ilerdeğim de  suho dün büyük babanın getirdiği  reyhanlarla güzel bir omlet yapmış meyse suyunu dolduruyordu yanına gidip yanağına minik bir öpücük kondurup ona sarıldım anneme sarılıyormuş gibi hissediyordum.

Saçlarımı karıştırıp minik bir öpücükte o bıraktı saçlarıma. " hadi baekiie yumurtayı soğutmayalım" beni sandalyeye iteklediğinde  doldurduğu meyve suyunu kendi önüne koyduğunda suratımı astım, tezgahtaki başka bir bardağı alıp önüme koyduğunda gözlerimi gözlerine diktim. Suho bakışlarımı fark ettiğinde gülümsedi ve elini bardağa uzattı ki geri çekti " hiç heveslenme o süt biticek"

Tam üç haftadır bebek gibi hissediyordum süt içiyor öğlenleri uyuyor hatta ve hatta meyve püresi yiyordum. Oflayarak önümdeki süte baktıktan sonra masanın üzerindeki pipeti alıp sütün içine daldırıp karıştırmaya başladım. Aklıma gelen fikir ile çebimde ki deftere ulaşıp diğer çebimde ki kalemi çıkardım

"Suho bana biraz toz çikolata verir misin lütfen..."

Defteri suhonun eline tutuşturduğum da masadan kalkıp en alt çekmeceği çıkarıp çikolata tozunu önüme koydu. Tozu hızla alarak iki kaşık tozu sütüme döktükten sonra tozlar kaybolana kadar karıştırmaya başladım her karıştırdığımda süt çikolata rengini alıyor ve lezzetleşiyordu. Suho tozu geri koymayıp masada bıraktı eminim ben masadan kalktıktan sonra sakladığı yeri degiştirecekti.

Kahvaltıyı biraz fazla kaçırdığımda arkama yaslandım ve çıkan göbeğimi ovuşturdum. Suho hala yemeye devam ederken nasıl bu kadar fazla yediğine şaşırıyordum. Masadan kalkıp lavaboya ilerledim ve elimi ağzımı yıkadım

"Baekkiie"

Lay içeriden bağırarak çıktığında bu günün pazar olduğunu yeni hatırlıyordum . banyodan çıktığımda lay kapıda dikilmiş kollarını bana açmıştı kollarının arasına girerek kollarımı bedenine doladım. Durup dururken bana sarılmıştı kesin bir şeyler vardı

"Baekiie biliyorsun değil mi?"

Neyi dercesine başımı göğüsünden kaldırdım

" bir hafta sonra okullar açılıyor ve seninde okula gitmen-"

Kolları arasından çıkarak başımı hızla sağa sola salladım

"Yapma ama baek gitmem gerekiyor biliyorsun. İşte bende bu yüzden kaydını yaptırdım bile, şimdi sen kayıt falan ne  demek diyeceksin kendi okulundan aldırdım kaydını artık özel okula gideceksin ve tabiki de bursun benden itiraz istemiyorum"

Defterime yazdığım şeylere bakmadan mutfağa girdiğinde suhonun yanağına küçük bir öpüçük bırakıp yerine oturdu ve çoktan hazır olan meyve suyundan bir yudum aldı.

Burası küçük bir yerdi ve tek bir özel okul vardı ve oraya da lanet park chanyeol gidiyordu onunla aynı okulda olmasak bile nasıl tanıştığımızı, ah hayır tanışmak değil nasıl beni dövmeye başladığını merak ediyorsunuzdur.

Heaven \\Chanbaek ( Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin