JAEBUM

2.4K 96 17
                                    

sabah alarmının gıcık sesiyle uyanırsın hemen okul kıyafetlerini giyip kahvaltıya inersin annenin yaptıgı tostan birkaç ısırık alıp hızla okula gidersin derse geç kalırsan biyoloji ögretmenin çok kızacagı için son sürat okula girersin koşarak sını...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

sabah alarmının gıcık sesiyle uyanırsın hemen okul kıyafetlerini giyip kahvaltıya inersin annenin yaptıgı tostan birkaç ısırık alıp hızla okula gidersin derse geç kalırsan biyoloji ögretmenin çok kızacagı için son sürat okula girersin koşarak sınıfa ulaşıp kapıyı hafif açarak içeri bakarsın ögretmenin olmadıgını görünce hemen sırana oturur ve ögretmenini beklersin .

en yakın arkadaşın yanına gelerek *(adın) yeni biyoloji ögretmeni gelmiş uzaydan geldigini düşünüyorlar adam resmen meteor yaw bir görsen* yeni ögretmeninizi anlatırken agzı sulanan arkadaşına bakıp sırıtırsın * ne var bunda altı üstü ögretmen kim bilir kaç yaşında* der ve arkadaşına bakarsın * (adın) adam 22 yaşında ve çok yakışıklı ahh düşününce bile kalbimin ritmi bozuluyor ya * ikinizde birbirinize bakıp gülşürsünüz bu arada yeni ögretmeniniz sınafa girer.

ögretmen: merhaba çocuklar ben yeni biyoloji ögretmeniniz im jae bum tanıştıgıma memnun oldum .

bütün sınıfta ayaga kalkarak ögretmeni selemlar. sen sürekli ögretmenine bakarsın adam acayip yakışıklı ve hiç ögretmene benzemiyor diye düşünürsün sen bu şekilde ögretmenine bakmaya devam ederken bir anda gözleriniz  buluşur ve sen napacagını bilemezsin . hemen kafanı egersin utanıp * of rezil oldum ya kahretsin * diye fısıldarsın kendi kendine bir anda yanında bir karartı hissedip oraya bakarsın karşında meteor ögretmenin var * rezıl olmadın bu arada utanınca çok tatlı oluyosun (adın)* der ve ögretmen masasına geçer senin aklındaki tek soru bu adam adımı nerden biliyor ...



nasıl oldu bence idare eder lütfen yorum ve vote vermeyi unutmayız :D isteklerinizide yazın lütfen 

GOT7 HAYAL ETOn viuen les histories. Descobreix ara