YOUNGJAE

2.8K 127 21
                                    

youngjae ben çok sıkıldım hadi beni eglendir

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

youngjae ben çok sıkıldım hadi beni eglendir. youngjaeyle 2 yıldır evlisinizdir ve evliliginizi taçlandıracak bir bebeginiz olmak üzere.

yaoungjae hemen seni eglendirmek için ayaga kalkar ve müzik açıp dans etmeye başlar * nasıl hayatım egleniyomusun hadi sende kalk* yaptıgı hareketlere bakarak kahkahalara bogulurken youngjaede senin sevimliligini izliyordur. sen gülmeye devam ederken bir anda karnına sancı girer. *ahhmm youngjae karnım bebek beni öldürmeye çalışıyor * bu dedigine youngjae gülmeye başlar sen bir anda çıglık atınca youngjae olayın ciddiyetini anlar ve hemen yanına gelir * noldu hayatım iyimisin ben şaka zannettim iyimisim* younjaeye bakıp * çok iyiyim tanrım çabuk ambulans çagır yoksa bebegi üstüne dogurucam çabuk * youngjae hemen dedigini yapar ve ambulansı arar ama ambulansı aradıktan sonra gelmesini beklemeden seni arabaya bindirir ve kendi hastaneye götürür.

*yooungjae geliyor çabuk ol bebegimiz geliyor * youngjae arabayı hızla hastaneye getiri ve seni sedyeye yatırı. *burdayım melegim bebegimiz olsun çok mutlu olucaz sen ben ve kızımız hem birlikte olucaz* sen sadece kafanı sallarsın ve ameliyathaneye alınırsın.


2 saat sonra

uyandıgında hastane odasında yatıyosundur. etrafa baktıgında kucagında kızınızla youngjaenin saçma saçma konuştugunu görürsün * hadi kızım baba de hemen ögrenmen gerek nede olsa * sen youngjaeye bakıp

gülmeye başlarsın * youngjae ne yapıyosun çocuk daha demin dogdu neyin babası * ikinizde gülmeye başlarsınız yongjae yanına yaklaşır ve kızınızı kucagına bırakır oda yanınıza sokularak size sarılır *sizi çok seviyorum (adın) teşekkür ederim bu tatlı şeyi dünyaya getirdigin için * sende ona bakarak gülümsersin * tabiki tatlı olucak kimin kızı * youngjae sana bakıp sırıtır * haklısın kesin ilerdede senin gibi egoist olucak sevgilim* der ve ikinizde gülüşürsünüz.


oy ve yorumları unutmayın ve özellikle nolur yorum yapın :D

GOT7 HAYAL ETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin