JACKSON

2.1K 88 18
                                    


sabah gıcık alarmın sesiyle uyanıyosun alelacele hazırlanıp aşagı iniyosun ama annenin daha kahvaltı hazırlamadıgını görüp evden çıkıyorsun . okula gitmek için heyecanlısın çünkü sevdigin kişi yani jackson okulda ama sen ona daha açıla bilmiş degilsin .

okuldan içeri girdiginde herkezin sınıflara girmiş oldugunu görüyorsun evet yine okula geç kaldın. hızla sınıfına koşuyosun koşarken yanlışlıkla birine çarpıyosun kafanı kaldırdıgında bunun jackson oldugunu görüyorsun.

rezil olmanın verdigi utançla özür dilemeye başlıyosun jackson omuzuna dokunarak sorun olmadıgını söylüyor ve yanından uzaklaşıyor .

sende jacksonun arkasından bakarak artık bu tişörtü yıkamicam diyosun ve hızla sınıfa giriyosun ögretmeninin sınıfa girmiş oldugunu görüyorsun seni dışarı atıyor ( pis şey )

sende üzgün bir şekilde dışarıya çıkıp bankların birine oturuyosun. o arada yan tarafına birisi oturuyor merakla bakrıgında bunun jackson oldugunu görüyorsun kalbin maroton koşarmış gibi atmaya başlıyor ve sen hemen kalkmaya çalışıyorsun. ama jackson seni kolundan yakalayıp geri otutuyor. meraklı bir şekilde * neden benden kaçıyosun (adın) * en onla konuşmanın ve adının bilmesinin şokuyla kalp krizi geçirmek üzeresin ama bunla hep içinden dışa vurmadan olan şeyler.

jackson senin dondugunu görünce elini sallıyor ama sen kendine gelmiyosun en sonsa jacksonun dudakları seninkiyle buluşuyor.


evetttt canlarım ben döndüm sizi çok özledim bu bölüm pek güzel olmadı ama lütfen oy ve votelerinizi eksik etmeyin sizi seviyorum 

GOT7 HAYAL ETWhere stories live. Discover now