YOUNGJAE

1.8K 78 12
                                    



sevgilin youngjae ile birlikte lunaparka gidiyosunuz youngjae her seferinde sana dönme dolbına binmek istedigini söylüyor ama sen yüksekten korktugun için sürekli onu reddediyorsun. youngjae sana sinir olup * o zaman bende şu kıza sorarım o benle gelir ( adın ) * diye mızmızlanmaya başlar sen onun gösterdigi kıza bakarak sinir krizleri geçirirsin.

ve youngjaeye tokat atıp ordan uzaklaşırsın hızlıca koşmaya başlarsın youngjaenin seni böyle sıkması ve sonrada kıskandırması kalbini kırmıştır sen koşarken youngjae bir anda seni tutar ve sarılır * ( adın ) çok özür dilerim çok özür dilerim yani ben öle demek istemedim çok yanlış bir cümle kurdum üzgünüm sevgilim nolursun aglama tamam binmeyelim dönme dolaba eve gidelim daha iyi şeyler yaparız * diyerek sana sarılır sense kurdugu cümlenin sonunda kalırsın ve youngjaeye sinirli sinirli bakmaya başlarsın youngjae sana masum masum ne var bakışı atarken sen sinirle * yaa youngja evde daha iyi napıcaz sapıkmısın sen ya* diye cırlarsın youngjae bu dedigine .

gülme krizine girer ve sana ciddi bir şekilde bakmaya çalışır . * ya sevgilim nekadarda fesatsın ben film falan izleriz diye şey etmiştim hep bana sapık dersin ama asıl sapık sensin * diyerek kahkaha atar sen utancından renkten renge girmeye başlarsın ve kafanı yere egersin youngjae sana sarılıp kulagına fısıldar * ama çok istersen olabilir melegim * ve sonunda kafasına yumruk yiyen br youngjae ve renkten renge gire sen kalır 


oy ve voteleri unutmayın ponçiklerim sizi seviyorum diger bölüm ne olsun istersiniz lütfen yorumda belirtin ve tepkilerde yazıyımmı sizce yorum yapın lütfen :)

GOT7 HAYAL ETWhere stories live. Discover now