JACKSON

1.6K 67 9
                                    

en yakın arkadaşınla okulda boş boş geziyorsun okulda kaçıncı turun bilmeden sürekli jacksonu izlemek için ordan oraya dolanıyosun ama bir türlü jacksonun dikkatini çekemiyosun

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

en yakın arkadaşınla okulda boş boş geziyorsun okulda kaçıncı turun bilmeden sürekli jacksonu izlemek için ordan oraya dolanıyosun ama bir türlü jacksonun dikkatini çekemiyosun . bir ara sırf sana baksın diye kendini yere bile atıyosun ama jackson yine sana bakmıyor.

sen hem üzgün hemde sinirli bir şekilde arkadaşını koluna girip konuşuyosun * yaaa ( arkadaşının adı) bıktım ben bu çocuktan bana hiç bakmıyo ben boşa ugraşıyorum dimi kız hadi söle küsmicem* diye arkadaşının omzuna yaslanıyorsun arkadaşında sana sarılarak * üzülme (adın) o seni farkediyor  bence ama şimdi sapık gibi sürekli bakmıyor yani bence öle üzme kendini * diye seni yatıştırmaya çalışıyor ama sen dayanamayarak aglamaya başlıyosun.

* bıktım ama ya b-ben artık *hıck* ugraşmıyacagım beni sevmeyecek *hıch* of ya * kafanı arkadaşına yaslarsın ve içini dökersin arkadaşında buna dayanamayarak seni banklardan birine oturtur ve jackson ve arkadaşı yugyeomun oturdugu yere gider sen nekadar arkadaşının arkasından bagırsanda geri gelmez.

kısa süre sonra arkadaşın yanında jackson ve yugyeomla gelir arkadaşın jacksona dönerek * öhö öhöm jackson bence siz bir ( adın) la konuşun hadi * diyip yugyeomla yanınızdan uzaklaşır jacksonda çekingence yayına oturup konuşmaya başlar * şey (adın) ben yani ben şey demek istiyorum yani sen beni seviyosun bende seni seviyorum yani en iyisi şey olmak yani şey işte şey ...* diyerek sürekli geveler sende bu sevimlilige dayanamazsın ve * yani benle sevgilimi olmak istiyosun * diye sorarsın oda sandece kafasını sallar sende utangaç bir tavırla uzanıp onun yanagını öpersin ve * ozman artık sevgilimsin seni kızlarla görmek istemiyorum jackson bu sert tavırların bana sökmez tamammı* diyip sırıtırsın oda sana hem şaşkın hemde mutlu bir ifadeyle bakarak * t-tabiki bak zaten yugyeomla ( arkadaşının adı) onlarda çıkıyor * der seni elinden tutarak kendine çeker ve sıkıca sarılır * sen artık benimsin*



1k nın şerefine gelsin hepinizi seviyorum bol bol yorum yapın voteleri unutmayın

GOT7 HAYAL ETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin