JUNİOR

1.1K 54 9
                                    

okulda tek başına dolaşıyorsun herzamanki gibi okula geldiginden beri pek arkadaşın olmamıştır seni sürekli ezikleyen bir kız grubun ve aşkından ölmek üzere oldugun bir çocuk olmuştur hergün junioru biraz daha görmek için evinin yolunu iki saat uz...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

okulda tek başına dolaşıyorsun herzamanki gibi okula geldiginden beri pek arkadaşın olmamıştır seni sürekli ezikleyen bir kız grubun ve aşkından ölmek üzere oldugun bir çocuk olmuştur hergün junioru biraz daha görmek için evinin yolunu iki saat uzatıp dayak yiyerek eve dönmeyi göze almış bir insan olarak bu sana pekte koymuyordur.

yine juniora bakarak yürürken direge çarpıp yere düşersin kalkmak için hamle yaptıgında yine okulun zillileri etrafına toplanır * oooo bakın kim varmış burda yine yerlerde sürünüyorsun (adın) * diyip sana tekme atar sen aldıgın darbeyle iki büklüm yere yıgılırsın bu kızların sana düşmelıgını anlamazsın çünkü senin bu okulda kimseye bir zararın yoktur .

hemen kalkmak için hamle yaparsın ama bu sefer diger kız saçını eline dolayarak * hop bakalım nereye tatlım daha günlük dayagını yemedin * diyip seni saçından tutup kaldırır. sen aglayarak ondan kurtulmaya çalışırsın ama işe yaramaz en sonunda kızın karnına tekmeyi atıp hızla ordan kaçarsın son olarak duydugun tek şey sana edilen adice küfürlerdir.

sonunda bir parkın önünde durup banklara oturursun ve aglamaya başlarsın her an ölmek için hayat sana yeni sebebler çıkarır sense artık bu vaktin geldigine kanaat getirirsin han nehrine dogru ilerlersin her attıgın adım sana daha çok acı çektirir hayallerine sevdigine kavuşamamak sana daha çok acı çektiri han nehrine vardıgında son kez etrafına bakarsın kollarını iki yana açıp kendini serin sulara bırakırsın .

gözünü açtıgında junior seni kucaklamış götürüyordur sen hemen ona bakıp naptıgını hatırlarsın ve yavaş yavaş aglamaya başlarsın junior seni indirip * sen neden yaptın neden kendini attın sölesene degermi ya sana bişey olsaydı * diyerek sana kızar sense bu durumda sadece onun senin adını blmesi dikktini çeker junior sana sarılarak * bak (adın) sana seni sevdigimi hiç sölemedim biliyorum ama üzgünüm küçügüm benim birsürü düşmanım beni seven birsürü sana düşman olacak kız var ve bunlar seni tehlikeye atar melegim ama seni koruyacagım hep yanındayım * diyerek seni öper sen şok olmuş bir şekilde kendini bir anda karanlıkta bulursun anın verdigi şokla bayılırsın....


buda böle bir bölüm yorum yapınn biasınızı söleyinnn yaparım inşallah hadi canlarım görüşürüzzzz

SARANGHAE

GOT7 HAYAL ETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin